Solistele de muzică populară, de nerecunoscut fără ţinute tradiţionale

image
Nu-i aşa că nu le recunoaşteţi îmbrăcate în «civil»? Îndrăgitele folcloriste pot trece neobservate atunci când renunţă la costumul popular

La televizor şi la concerte apar cu basmale, catrinţe, salbe şi costume populare, dar pe stradă, dacă le vezi, nu le poţi recunoaşte. Interpretele de folclor sunt printre puţinele vedete care se pot bucura la maximum de anonimat. Soluţia este să-şi dea jos costumaţia specifică zonei pe care o reprezintă.

Sofia Vicoveanca (74 de ani), Sava Negrean Brudaşcu (68 de ani), Mariana Ionescu Căpitănescu (46 de ani), Daniela Condurache (53 de ani), Veta Biriş (66 de ani), Margareta Clipa (57 de ani) sau Mioara Velicu (71 de ani) sunt recunoscute de public mult mai uşor, atunci când sunt echipate în portul naţional. Dar v-aţi întrebat cum arată distinsele doamne în haine normale, de zi cu zi, sau în rochii de gală? Vă arătăm noi.

Total schimbate, dar la fel de frumoase. Prima care ne-a atras atenţia în mod special a fost superba solistă din Oltenia, Mariana Ionescu Căpitănescu, pe care am întâlnit-o pe 22 octombrie la concertul aniversar de la Sala Palatului, al Mariei Dragomiroiu. Cu părul despletit, lung şi mătăsos, îmbrăcată într-o rochie verde-smarald, cântăreaţa era de nerecunoscut.

Doar colegii de breaslă, simpaticii Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian, au identificat-o repede şi s-au repezit să o salute. Aşadar, nici nu vă imaginaţi ce pot face solistele noastre atunci când se bucură de momentele lor de anonimat. Acestea pot mânca de la fast food sau la „împinge tava”, pot intra în magazinele second- hand sau se pot scărpina nestingherite, în timp ce alte persoane publice sunt disperate să nu fie prinse în aceste ipostaze.

Libertatea de care se bucură în momentele de “civilie” le permite să fie ele însele, relaxate, şi să nu-şi controleze gesturile, aşa cum fac VIP-urile din pestriţa lume mondenă.

image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
image png
image
image
image
image
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram