Solistul Florin Apostol şi-a pierdut casa şi câinii în incendiu. Colegii îi sar în ajutor

image
Florin Apostol şi-a pierdut agoniseala de-o viaţăfoto: arhivă personală

Mai mulți artiști de la noi, precum Corina Chiriac sau Adrian Daminescu, vor cânta într-un concert caritabil la Sala Radio din București, în luna martie, pentru a-l ajuta pe colegul lor, Florin Apostol. Acesta a rămas pe drumuri după ce un incendiu i-a mistuit casa la finalul lunii ianuarie.

Florin Apostol (53 ani) este ajutat de colegi să recupereze măcar o parte din paguba pe care a suferit-o, după ce i-a ars casa din temelii. În urmă cu mai bine de o lună, solistul a rămas fără agoniseala de o viață, iar tragic este că în incendiu au pierit şi cei doi bichoni pe care Florin îi iubea ca pe ochii din cap. Acum el are nevoie de sprijin moral și financiar. A scăpat cu viață din tragedie, doar pentru că nu se afla acasă atunci când imobilul a luat foc de la un scurtcircuit. Corina Chiriac, Monica Anghel, Luminița Anghel, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Mihai Constantinescu, Ovidiu Komornyik, Daniel Iordăchioaie și Monica Davidescu îi sunt alături și vor evolua gratis, într-un spectacol organizat la Sala Radio din București, pe data de 13 martie, de la ora 19.00. Banii adunaţi din vânarea biletelor vor merge către Florin.

image
Acesta este afişul spectacolului

“Ieri i-am dat prietenului meu Florin Apostol un mesaj să-mi trimită un colaj pentru o mini vedetă. M-a sunat și mi-a spus că nu are cum să-l trimită. «Vali, mi-a ars casa. Mi-au ars și micuții. Doi bichoni». Cam asta e povestea pe scurt. Ce vă rog eu… Să încercăm să îi sărim în ajutor. Vom organiza un spectacol caritabil pentru Florin Apostol. Și-au anunțat participarea mai mulți colegi de-ai lui Florin, artiști consacrați. Voi reveni cu detalii. Pînă atunci, există și un cont deschis pe numele PETRE FLORIN UNICREDIT BANK IBAN: RO46BACX0000000659819000, unde pot fi depuse sume de bani. Multumim!”, este mesajul transmis pe internet de Valentin Pscalnii, un apropiat de-al artistului Florin Apostol.

image
Florin Apostol (stânga), alături de prietenii lui artişti: Ovidiu Dragoman, Luminiţa Anghel, Adrian Daminescu, Dida Drăgan şi Vlad Miriţă

Solistul Tudor Turcu a trasmis și el un mesaj pe contul personal de socializare: “Tragedie în viața prietenului nostru, artistul Florin Apostol. Pe data de 30 ianuarie i-a ars casa complet. Încercăm, alături de colegii din breaslă, să ajutăm cât se poate. E nevoie de fapte și sprijin fizic, și nu doar de vorbe de încurajare. Doamne ajută!

Cine e Florin Apostol

Florin Apostol s-a născut pe 10 septembrie 1965, la București.

A debutat în cadrul Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia’88, la Secțiunea “Interpretare”. Artistul s-a prezentat cu piesele “Alerg după nori” (muzica Dumitru Lupu), din repertoriul lui Gabriel Dorobanțu și “Ce frumoasă e marea” (muzică şi text: Aurel Manolache), piesă în primă audiție. Cu vocea sa excepțională a câștigat Trofeul Secțiunii “Interpretare” a Festivalului Mamaia’88.

Cu scurt timp înainte de Mamaia’88, Florin Apostol a fost angajat ca solist vocal al Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești. Dumitru Lupu a fost cel care l-a adus pe Florin Apostol pe scena acestui teatru. În anul 1989, alături de colegii de la Teatrul “Alexandru Davila”, joacă în filmul “Călătorie de neuitat” (regia: Geo Saizescu).

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf