Solistul Gabriel Dumitru avea 142 kg și era respins de toate televiziunile. Cum arată acum

Ultima actualizare:
Așa arată Gabriel Dumitru după ce a slăbit 62 kg
Așa arată Gabriel Dumitru după ce a slăbit 62 kg

Chiar și în lumea muzicii populare, imaginea contează și oricât de talentat ai fi, kilogramele în plus pot reprezenta un impediment. A aflat-o pe pielea lui Gabriel Dumitru (28 de ani), prieten de suflet al interpretei Claudia Ghiţulescu (40 de ani). Povestea lui e impresionantă: a cântărit 142 de kilograme, a dat jos 62, iar acum are spectacole pe bandă rulantă.

Apropiat al solistei Claudia Ghiţulescu, cântăreţul de muzică populară Gabriel Dumitru are o poveste impresionantă. Interpretul a ajuns relativ rapid de la 142 la 80 de kilograme pentru a elimina riscul unor boli cronice, dar și pentru a nu mai fi respins de producătorii TV.

„Activez în muzica populară de 10 ani şi am avut 142 de kilograme la 1,88 metri înălțime. Cânt de la 18 ani, am avut un spectacol în care am sărbătorit această aniversare. Acum cinci ani, eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzica populară mă tăiau de pe listă din cauza imaginii. Deși am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micșorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei. Claudia Ghițulescu a stat cu gura pe mine să-mi operez stomacul ca să nu risc să fac diabet. Aveam multe probleme, mă dureau capul și picioarele și aveam probleme cu inima. Ea m-a scăpat de la moarte”, a povestit Gabriel Dumitru.


    Așa arată Gabriel Dumitru după ce a slăbit 62 kgfoto: arhivă personală
Așa arată Gabriel Dumitru după ce a slăbit 62 kgfoto: arhivă personală

Gabriel Dumitru a trăit 6 luni doar cu lichide

După intervențiile chirurgicale, medicii i-au interzis lui Gabriel Dumitru să consume multe alimente. „Timp de șase luni, n-am putut să mânânc mai nimic, doar ciorbă strecurată, lapte şi ceai. Ciorbă, fără sare, fără ulei, fără nimic. N-am timp să merg la sală, pentru că organizez şi evenimente. Acum merg la emisiuni TV și am un eveniment lângă Cluj, de Crăciun”, a mărturisit solistul.

El recunoaște că noul lui aspect îl ajută nu doar în carieră, ci și în viața sentimentală. „Sunt considerat un crai. De când am slăbit, mi se oferă haine, cadouri, parfumuri și ceasuri pe care le colecționez. Am peste 60 de parfumuri, unul din Qatar. Am ieșit dintr-o relaţie de șase luni și sunt singur”, a adăugat Gabriel Dumitru.

Citește și:

Bianca Rus şi-a tăiat stomacul! Cum arată la o săptămână după intervenţie

A plouat cu bani la nunta Claudiei Ghiţulescu! Minune a luat 20 de milioane la o singură dedicaţie

image
image
image
image
image
image
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png