Sonia Trifan îşi pune soţul la treabă. Fotbalistul Andrei Neagoe va defila pe podium pentru ea

simeon stalpnicul png
Sonia Trifan, alături de soţul ei, Andrei Neagoe

În vara anului trecut, creatoarea de modă Sonia Trifan se căsătorea cu fotbalistul Andrei Neagoe. Relaţia dintre cei doi este strânsă, ca dovadă că meseriile lor au început să se întrepătrundă şi să lucreze împreună. Mâine, Sonia îşi lansează colecţia de costume bărbăteşti la Festivalul de Modă de la Craiova, iar printre cei care vor defina pe podium este şi soţul ei.

După o lungă perioadă în care a activat doar în domeniul hainelor pentru femei, Sonia Trifan îşi extinde priceperea şi în zona modei masculine. La Festivalul de Modă de la Craiova, ce va avea loc sâmbătă, 5 mai, în parcul Electroputere, creatoarea de modă va expune pentru prima dată o mostră din prima colecţie de costume bărbăteşti pe care o pregăteşte pentru acest sezon:”Mi-am dorit să pregătesc o colecţie de costume bărbăteşti în primul rând pentru a completa viziunea mea despre cuplu – el şi ea, în ţinute care se completează reciproc prin fuziune de culori şi texturi. Lucrând la ţinutele mele şi ale soţului meu, am realizat că pot crea haine pentru cuplurile care îşi doresc să găsească într-un singur loc ambele ţinute. Cum de la Andrei  a pornit totul, el va şi prezenta câteva costume sâmbătă, la Craiova”, a declarat Sonia Trifan.

Pe lângă această premieră, creatoarea de modă prezintă mâine şi o colecţie de rochii de seară glam, cu paiete şi cristale, pentru femeile care îşi doresc o ţinută senzuală, strălucitoare, învăluită în mister. „Şi tot pentru prima dată în cariera mea voi expune o colecţie de rochii de mireasă, la care lucrezi de luni bune”, mai spune Sonia.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe FOTO Profimedia
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
image
image
image
image
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Shakira foto facebook Shakira
image png