Sore, primul pictorial alături de fiica sa, Erin. Care e povestea numelui micuței


    Sore a născut în 25 martieFoto: arhivă personală
Sore a născut în 25 martieFoto: arhivă personală

A anunțat că este însărcinată pe când avea o burtică de patru luni, iar la opt luni, iubitul său, avocatul Mircea Julean, a și cerut-o în căsătorie. Cu toate acestea, Sore a vrut să o boteze pe Erin și de abia apoi să se gândească la ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă. Nu vrea nimic pompos, ci o ceremonie simplă, pe plajă, în picioarele goale.

Pentru prima dată, solista și mogâldeața sa au fost protagonistele unei ședințe foto în Revista Viva. Cele două s-au distrat și descurcat de minune. Chiar dacă Sore avea emoții că fetița ei ar fi putea să devină agitată, Erin s-a comportat ca o profesionistă. Nici n-ai fi zis că este pentru prima dată vedetă pe coperta unei publicații importante.

Sore și Erin, vedete pe prima lor copertă
Sore și Erin, vedete pe prima lor copertă

Fosta componentă din trupa LaLa Band a povestit și care este semnificația numelui mai rar întâlnit al comorii sale,  Erin: “Încă din copilărie am avut o pasiune pentru numele Erin. Nu știu să îți spun exact cum și de ce, dar m-a urmărit. Ulterior, am aflat simbolistica lui, anume Irlanda, în limba veche, sau pace. Am simțit amândoi, atât eu, cât și Mircea, că bebelușei noastre i se potrivește cel mai bine acest nume.”

Viața de cuplu a devenit mai bună

Sore și Mircea sunt mai fericiți de când au devenit părinți
Sore și Mircea sunt mai fericiți de când au devenit părinți

Pentru Sore și Mircea, viața de cuplu a devenit mai bună de când o au pe Erin: "Dacă înainte ne ciondăneam mai ușor, de când cu Erin, certurile mătunte au dispărut. Suntem atât de fermecați de pitică, încât în momentele noastre de intimitate, atunci când ea doarme sau când reușim să ieșim în doi, ne mulțumim unul altuia altuia pentru familia pe care o avem", a mai povestit Sore pentru publicația citată.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg