Sore, scrisoare emoţionantă către fiica nenăscută: Simt cum te bucuri

Ultima actualizare:

    Sore munceşte chiar dacă este gravidăFoto: Arhiva personală
Sore munceşte chiar dacă este gravidăFoto: Arhiva personală

Sore Mihalache (26 de ani) este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Artista, gravidă în şase luni, este nerăbdătoare să devină mămică şi chiar i-a scris un mesaj fiicei sale nenăscute.

Sore a scris un mesaj emoţionant pentru micuţa Erin, care se află încă în burtica sa. Cântăreaţa a povestit că bebeluşul este foarte activ şi că nu i-a dat prea mari bătăi de cap. Sore a povestit că s-a îngrăşat doar şase kilograme şi că nu are pofte prea mari, ba chiar nici nu prea suportă carnea. Artista a recunoscut că nu ştie cu ce supravieţuieşte Erin în burta ei, pentru că nu are un meniu prea consistent.

"Bună Erin,

Azi ai împlinit şase luni în burtică. Felicităăăăări! Te simt cum te bucuri pentru că eşti prezentă, aproape toată ziua, activă de mama focului (mă întreb «oare cu cine semeni?») şi îmi transmiţi numai poftă de vacanţă. Presimt că vei fi pasionată de călătorii.

Ai fost tare cuminte până acum, mi-ai adus foarte puţine kilograme (doctoriţa mi-a spus azi că sunt «slăbănoagă» – eu insist să cred că e doar simpatică – totuţi, cele şase kilograme nu sunt de colo – pentru mine, cel puţin), cu poftele nu ne agităm, mă împingi să mănânc vegetarian (singura carne pe care o doreşti este cea de vită, rar). În rest, meniul meu, aproape zilnic, constă în salată de vinete, brânză de vaci, supă de roşii…şi cam atât. Uneori mă întreb din ce ajungi tu să te dezvolţi aşa frumos (cântăreşti deja 500 grame), să fie oare de la avalanşa de portocale păpate?", şi-a început Sora scrisoarea, publicată pe blogul său.

Artista i-a recunoscut fiicei sale că a muncit prea mult în ultimele trei luni şi că a fost prea activă, dar a făcut asta pentru ca, atunci când Erin se va naşte, să fie relaxată şi să stea fără griji. "Îţi mărturisesc faptul că nu am fost prea cuminte, poate ar fi trebuit să stau mai liniştită şi să muncesc mai puţin, însă în ultimele trei luni am fost activă ca un titirez, am pregătit temeinic următoarele luni (piese noi de lansat, colecţia nouă de la atelier) pentru că atunci când tu te decizi să îţi faci apariţia în viaţa noastră, să fie totul aranjat iar eu relaxată şi pregatită să îţi dedic toate zilele".

Sore a mai explicat că Erin nu are camera ei încă, dar are deja o colecţie de botoşei de la fanii artistei. Cântăreaţa a încheiat scrisoarea pentru fetiţa ei spunând că abia aşteaptă să o cunoască.

"Încă nu ai camera ta, însă ai primit un pat alb tare dragălaş şi o mulţime de botoşei de la admiratorii mei #sorenation (ai o colecţie mare deja – fashion will be your middle name). Eu ţi-am cumpărat un singur body, încerc să nu mă las pradă tentaţiei de a umple dulăpiorul tău, mai aştept un pic. Apropo, e atât de greu să găseşti haine pentru bebeluşe care să NU fie roz. De ce?!?

A mai ramas putin timp pana cand te voi vedea si altfel decat in ecografii… abia astept!", a scris Sore, pe blogul său.

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png