Soreasca și Ciucu își fac vila ca un palat

Ultima actualizare:

    Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de patru anifoto: arhiva personală
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de patru anifoto: arhiva personală

Solista și celebrul designer își vor ridica o casă într-o zonă selectă din Capitală. Cei doi soți stabilesc acum cele mai importante detalii.

Alina Sorescu (28 de ani) și Alexandru Ciucu (37 de ani) se vor muta din apartamentul în care locuiesc acum într-o vilă spațioasă. Frumosul cuplu stabilește acum cele mai importante detalii. „Casa visurilor noastre este încă la stadiul de proiect pe hârtie. Avem întâlniri dese cu arhitectul, pentru a decide care este forma cea mai potrivită dorințelor noastre. Vom avea un dressing mare și o grădină frumoasă, prin care abia aștept să zburde Carolina (fiica lor, n.r.)”, a mărturisit Alina, pentru Click!

Solista și cunoscutul designer vor avea ca sursă de inspirație pentru amenajarea cuibușorului lor târgul de mobilă de la Milano și domeniul regal de la Săvârșin. „Sunt îndrăgostită de grădina Palatului Elisabeta. Și îmi mai place domeniul regal de la Săvârșin. Aici am fost de curând invitații ASR Principele Radu și am fost și eu, și Alexandru fascinați de biblioteca Altețelor Lor. Și crama este, de asemenea ingenios realizată. De altfel, lucrările de recondiționare se ghidează în mare parte după ideile Principelui și cred că asta însuflețește mult o casă”, ne-a mai spus Alina.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au aniversat de curând patru ani de căsnicie.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg