Sorin Oprescu, în lacrimi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. De ce nu s-a mai căsătorit după divorțul neașteptat

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu, în lacrimi la emisiuneai lui Denise Rifai
Sorin Oprescu, în lacrimi la emisiuneai lui Denise Rifai

Sorin Oprescu a fost invitat la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D! Personalitate marcantă a sistemului medical românesc, cu o carieră politică importantă, acesta a fost supus maratonului celor 40 de intrebări ale jurnalistei Denise Rifai.

Una dintre întrebările la care Sorin Oprescu nu iși poate stăpâni lacrimile și cu greu reușește să răspundă, vizibil afectat de incărcatura emoțională, îl are în prim plan pe tatăl său. “L-am iubit și îl iubesc!”, spune, gâtuit de emoție, Sorin Oprescu.

În prezent, Sorin Oprescu este Șeful Sectiei de chirurgie generala de la Spitalul Universitar, a activat și în domeniul politic – avand doua mandate de senator (2000 – 2008), a fost Primar General al Bucurestiului, timp de 7 ani (2008 – 2015).

A candidat inclusiv la Președinția României. De numele său se leagă și o anchetă răsunătoare a Direcției Generale Anticorupție, în anul 2015 fiind suspendat din funcția de primar, dupa ce a fost arestat preventiv, sub acuzarea de luare de mita.

Sorin Oprescu, în emisiunea lui Denise Rifai la Kanal D

“Ați gresit ca medic?”, “Ati fost vreodata santajat cu vreun copil?”, “Ati condus Spitalul Universitar prin intermediul iubitei?”, “I-ati riscat libertatea fiului dumneavoastra?”, “Sunteti pregatit sa va intoarceti la inchisoare?”, “Cati bani v-au adus functiile in afacerile de familie?”, “Care este cel mai mare regret al dumneavoastra?”, acestea sunt unele dintre întrebările la care a raspuns acesta. 

  • „În primul rând cred că am început să semăn foarte mult cu tata. Și ca să vă povestesc ceva. Țineam la fratele meu, tata m-a responsabilizat. În anul 1968 m-a chemat pe mine și fratele meu și a zis:  aveți exemple nefericte în curtea în care stăteam unde copiii au ramas repetenți și eu nu am chef să ajung acasă să găsesc doi derbedei. Ești în stare să ai grijă de el și de tine? m-a întrebat. Dacă nu ești în stare eu ies la raport și zic că nu pot merge și îmi văd de treaba mea. Si cred că m-am ținut de cuvânt”, atunci când a fost întrebat de lipsa tatălui din copilărie. 

„Am avut și eu greșelile mele, ca fiecare. Pe majoritatea am putut să le repar, sfătuindu-mă. Fiecare chirurg are aleea sa la cimitir. Important e sa fie scurtă. M-am gândit de multe ori dacă puteam face mai mult. Am avut îndoieli întotdeauna”, a răspuns el când a fost întrebat dacă a greșit vreodată în calitate de medic. 

„Nu. Îmi vedeam de treaba mea la spital”, a răsuns el când a fost întrebat dacă a fost un politician viclean.

„La început, pentru că trecusem printr-o traumă. A venit neașteptat divorțul. Nu mă simțeam vinovat. Neînțelegeri cu socrii. Nu vreau să-mi amintesc. Apoi mi-am găsit echilibrul în muncă, de dimineața până seara. Am primit responsabilități. Nu m-a întrebat nimeni nimic, dacă vreau să fiu ministru sau ceva. Am putut să mă gândesc de la o vârstă că nu am voie să încurc pe nimeni, mă refer la fete”, a răspuns invitatul când a fost întrebat de ce s-a mai căsătorit niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net