Soția lui Cabral, imagine emoționantă cu fetița la sân. Ce nume au ales pentru micuță

Ultima actualizare:
Andreea Ibacka, fotografie emoționantă cu fiica ei la sân
Andreea Ibacka, fotografie emoționantă cu fiica ei la sân

Andreea Ibacka este mai fericită de când a deventi mămică. Soția lui Cabral a împărtășit cu prietenii virtuali o imagine foarte emoționantă în care a apărut cu fiica ei la sân, iar aprecerile de pe rețelele de socializare au fost pe măsură.

Cabral Ibacka a devenit tată pentru a doua oară, din nou pentru o fată. El a devenit tată pentru prima oară în urmă cu 16 ani, atunci când a venit pe lume Inoke. 

Andreea Ibacka și Cabral au ales numele fiicei lor

După mai multe discuții, cei doi părinți au ajuns la un numitor comun pentru numele fiicei lor nou născute. Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a ajutat mult în această direcție, dat fiind faptul că ea a propus ca numele surorii sale să fie Namiko Ibacka. Cei doi soți au fost impresionați de idee și au hotărât că aceasta este cea mai bună variantă.

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate „nepotrivite”. (...) Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate. Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (...) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal. 

Andreea Ibacka, fotografie cu Namiko la sân

Namiko înseamnă în japoneză „copilul valurilor”. Cei doi și-au dorit foarte mult copilul, iar Andreea Iback și soțul ei sunt cei mai fericiți părinți.


    Andreea Ibacka, fotografie emoționantă cu fiica ei la sânFoto Instagram
Andreea Ibacka, fotografie emoționantă cu fiica ei la sânFoto Instagram

„Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a mai scris ea. 

image
image
image
image
image
image
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
cub madalina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net