Soția lui Cornel Constantiniu, nevoită să cheme urgent Salvarea. Solistul a avut dureri insuportabile

Cornel și Domnița Constantiniu
Cornel și Domnița Constantiniu

Emoții mari pentru Domnița Constantiniu, soția marelui solist Cornel Constantiniu. Zilele trecute, femeia a fost nevoită să cheme urgent salvarea, pentru că artistul avea dureri îngrozitoare. O criză de sciatică a fost de vină, însă pe fondul maladiei de care suferă solistul, aceasta poate avea urmări urâte.

Cornel Constantiniu (75 ani) a avut o cumplită criză de sciatică zilele trecute. Din cauza durerilor insuportabile, soția artistului a fost nevoită să sune la 112 și să cheme salvarea. ”Am sunat la 112 și am chemat salvarea. A venit imediat, trei persoane, printre care o doctoriță foarte pricepută. Cu problemele de sănătate ale lui Cornel am deja experiență. Cornel a avut o criză mai acută a durerilor neurologice. Combinate cu maladia de care suferă, devine complicat. I-au dat calmante și m-au întrebat dacă s-a ferit de coronavirus. I-am spus că nu a ieșit din casă de luni de zile, iar eu cu diabetul meu sunt extrem de precaută. Cornel ține să le mulțumească pentru promptitudine și profesionalism. Se simte puțin mai bine”, ne-a declarat Domnița Constantiniu, soția artistului.


    Cornel și Domnița Constantiniufoto: CLICK!
Cornel și Domnița Constantiniufoto: CLICK!

Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson de 27 de ani. A suferit numeroase intervenții chirurgicale de-a lungul timpului, pentru a putea rămâne în viață, cea mai recentă operație fiind cea din aprilie 2019, când i s-a schimbat neurostimulatorul implantat în piept, cu care trăiește de ani buni.

Citește și:

EXCLUSIV “Cornel Constantiniu nu a ieșit din casă tot anul”. Cum se mai simte artistul, bolnav de Parkinson de 27 de ani

EXCLUSIV Cornel Constantiniu, pe masa de operaţie. Ce s-a întâmplat cu solistul bolnav de Parkinson

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
virgil iantu jpg
rebeca pascu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg