Soţia lui Ilie Năstase are case de un milion de euro

Ultima actualizare:

  După 8 ani de iubire cu Ilie Năstase, celebra brunetă a devenit mai bogată
După 8 ani de iubire cu Ilie Năstase, celebra brunetă a devenit mai bogată

În plin scandal de divorţ cu Ilie Năstase, Brigitte şi-a mutat atenţia spre achiziţiile imobiliare. În ultimii opt ani, pe numele ei, bruneta şi-a pus trei case care valorează în total peste un milion de euro. Pe cea mai recentă dintre ele şi-a adăugat-o la ”zestre” săptămâna trecută. Este vorba despre o vilă cu zece camere, de 450.000 de euro în Pipera.

Cei 8 ani de convieţuire cu Ilie Năstase (71 de ani) au fost un cuţit cu două tăişuri pentru Brigitte (41 de ani). Pe de-o parte a avut de câştigat, dar pe de altă parte şi-a plâns cu lacrimi amare şi cu preţul sănătăţii agoniseala din timpul căsniciei. Iată că celebrul cuplu este pe cale să semneze certificatul de divorţ, însă au avut grijă să facă dinainte partajul, asigurându-şi bunurile printr-o convenţie matrimonială. Aşa se face că în plin proces, sexoasa brunetă a făcut o mutare şoc. Aşadar, înainte de Paşte, ea şi-a ”tras” o vilă superbă, în valoare de 450.000 de euro, situată în Pipera, considerată şi cătunul milionarilor.


  Nevasta lui Năstase s-a mutat în această vilă cu 10 camere săptămâna trecutăFoto: Remax
Nevasta lui Năstase s-a mutat în această vilă cu 10 camere săptămâna trecutăFoto: Remax

Imobilul de lux are etaj şi mansardă, iar în preţ a intrat şi mobilierul de lux. ”Joia trecută mi s-a aprobat creditul, iar în următoarea zi m-am mutat, împreună cu filipineza. Am dat un avans mai mare după ce am vândut o casă şi un teren în Snagov, şi am făcut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressingul are 85 mp, are trei dormitoare, patru băi, bucătărie şi baie. Este construită în 2007, am şi curte de 440 mp. De o săptămână stau aici şi pot să spun că nu se compară cu viaţa la bloc”, a declarat pentru Click! Brigitte Năstase.


  Imobilul a fost cumpărat cu tot cu mobilierFoto: Remax
Imobilul a fost cumpărat cu tot cu mobilierFoto: Remax

Această vilă este a treia din ”colecţia” imobiliară a lui Brigitte  agonisită în ultimii opt ani şi care valorează în total peste 1 milion de euro. În 2010  a dobândit un apartament de 140 mp în zona de Nord a Bucureştiului în valoare de 500.000 de euro, în 2017 a mai adăugat un apartament de trei camere în staţiune Mamaia, în valoare de 100.000 de euro, vila din Pipera de 450.000 de euro.


  În 2010, Brigitte şi-a “adăugat“ un apartament de 500.000 € din zona de nord a Bucureştiului
În 2010, Brigitte şi-a “adăugat“ un apartament de 500.000 € din zona de nord a Bucureştiului

Însă, Brigitte mai are două imobile, şi anume casa cu piscină din Timişoara moştenită de la primul soţ, dar şi o viluţă în comuna Dumbrăviţa pe care le va lăsa băiatului ei şi care împreună valorează 500.000 de euro. În ceea ce priveşte cele trei case cu care s-a ales în timpul căsniciei cu fostul mare tenisman, Brigitte a vrut să-i lămurească pe toţi cei care au acuzat-o că s-a măritat cu el din interes.


  Anul trecut, nevasta lui Nasty a primit un apartament în Mamaia în valoare de 100.000 €
Anul trecut, nevasta lui Nasty a primit un apartament în Mamaia în valoare de 100.000 €

”Să nu mai zică lumea că mi-a cumpărat Ilie case. Mi le-am cumpărat cu banii mei, să fie clar. Am două spaţii comerciale în centrul Timişoarei, patru firme cu profit în 2017. Am luat dividende de peste 100.000 de euro pe an de la fiecare firmă, iar Ilie nu este în niciuna asociat. Sunt o femeie independentă, nu am nevoie de banii nimănui”, a conchis sexoasa brunetă care se pregăteşte să semneze certificatul de divorţ. În concluzie, după atâţia ani de plâns, Brigitte ar trebui să privească partea plină a paharului.

Ilie Năstase, avere de 15 milioane de euro

simeon stalpnicul png

În 2016, Ilie Năstase avea o avere de 15 milioane de dolari.  Racheta de tenis l-a ajutat să cucerească multe trofee, care i-au adus o grămadă de bani. În calitate de senator PC, fostul mare sportiv a impresionat cu declaraţia sa de avere. Năstase deţine mai multe case, are ceasuri de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro, şi peste 430.000 de dolari în conturi, mai multe terenuri, trei maşini, o motocicletă, tablouri.

Are venituri din contracte de imagine cu o bancă celebră, o firmă de pantofi sport, o băutură alcoolică şi o clinică dentară, dar şi ca director general al unui post de radio. Ilie şi Brigitte sunt căsătoriţi din 2013, dar relaţia lor durează din 2010. O relaţie cu multe certuri şi împăcări. Pe 7 februarie, chiar de ziua ei, Brigitte s-a decis să divorţeze de Ilie şi a mers la tribunal cu toate actele.

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png