Soţia lui Mutu, graviduţă sexy în 7 luni!


  Sandra, la ieşirea din magazin, după ce a cumpărat saci menajeri şi produse de curăţatFotografii: BLITZ
Sandra, la ieşirea din magazin, după ce a cumpărat saci menajeri şi produse de curăţatFotografii: BLITZ

După două căsnicii eşuate, Adrian Mutu a tras lozul câştigător, iar Sandra Bachici pare femeia perfectă pentru el. Unde mai pui că, în primăvară, îl va face tătic pentru a patra oară! Şi deşi e gravidă, bruneta ţine casa cu o mână de fier, lăsându-şi soţul să se ocupe, liniştit, de treburile manageriale de la clubul Dinamo.

Cu o haină de blană şic, pantaloni sport, cizme îmblănite, o coafură lejeră, un machiaj discret şi cu burtica de graviduţă, ascunsă sub un pulover negru. Aşa au surprins-o recent fotoreporterii Click! pe Sandra Mutu, plimbându-se prin Bucureşti nu după hăinuţe şi parfumuri, ci după de-ale gurii, pentru casă. Pe lângă mâncare, Sandra a cumpărat o groază de suluri de saci menajeri, dar şi mai multe produse de curăţat. De remarcat că, deşi a intrat în ultimul trimestru de sarcină, timişoreanca poate concura şi acum la Miss România, titlu pe care oricum l-a câştigat în 2010. Aşa cum ne spunea într-un interviu recent, Sandra nu a luat mult în greutate, însă o ajută şi anii puţini pe care îi are, dar şi faptul că îşi poate ţine poftele în frâu. 


  Burtica tinerei abia se vede, iar silueta e neschimbată
Burtica tinerei abia se vede, iar silueta e neschimbată

“Legat de pofte, sincer, eu cred că e exagerată ideea în sine. Părerea mea e că îţi induci poftele şi, oricum, nu trebuie să fii gravidă ca să pofteşti la câte o prăjitură sau un anumit fruct, zic eu. De exemplu, eu simt nevoia să mănânc câte o supă sau o ciorbă, iar asta zilnic. Alimentaţia mea e la fel ca înainte, mănânc câte puţin din toate”, ne-a spus ea. La începutul lunii, Adrian Mutu, manager al clubului Dinamo, şi-a răsfăţat soţia în Dubai, la unul dintre cele mai scumpe restaurante din zonă. În primăvară, Sandra va naşte un băieţel, care va fi botezat Adrian, ca tatăl lui.


  Adrian şi Sandra au început anul în luxosul Dubai
Adrian şi Sandra au început anul în luxosul Dubai

După logodna din Cuba, Adrian Mutu şi Sandra se vor căsători luna viitoare, pe 14 februarie. Pentru fotbalist, este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (13 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (7 ani) şi Adriana (9 ani). 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
catherine zeta jones png
FotoJet (5) jpg
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg