Soţia lui Ploieşteanu s-a hotărât: divorţează de muzician

5 martie 2015
Nelu Ploieşteanu ar fi înşelat o pe Elena timp de 13 ani jpeg
Nelu Ploieşteanu ar fi înşelat-o pe Elena timp de 13 aniFoto: Click!

Nevasta lui Nelu Ploieşteanu s-a decis să divorţeze de muzician, după o lungă perioadă în care Ploieşteanu a înşelat-o şi a plecat de acasă.

Supărată că soţul ei nu este alături de ea şi fiul lor, Mihăiţă, Elena Ploieşteanu a decis să înceapă procedura de divorţ. Femeia a povestit că Ploieşteanu nu se ocupă de Mihăiţă, care e foarte bolnav şi că nu vrea nimic de la soţul ei. În schimb, vrea să îl dea în judecată pentru a obţine despăgubiri.

image
Elena Ploieşteanu vrea să divorţeze de muzician

"Eu am stat şi m-am gândit aşa şi am zis că nu mai are rost să stăm împreună. El de Mihăiţă, copilul nostru, nu se ocupă. Eu am fost internată în spital şi el habar nu a avut. Pentru ce să mai stăm legaţi de o hârtie? Dar el de 14 ani nu mai este cu mine. I-am suportat foarte mult lucruri, dar deja nu mai suport. Îi las casa, îi las şi copilul, nu mă interesează, vreau să scap de un Moş Tăgârţă. Pe el nu îl interează de copil, nu ştie ce mănâncă, nu îl interesează cum se simte," , a declarat Elena Ploieşteanu, la Antena Stars.

Nelu Ploieşteanu şi Elena au decis să se despartă după ce soţia sa a aflat că ar fi înşelat-o timp de 13 ani cu o altă femeie mult mai tânără. Soţia artistului era foarte deranjată de faptul că Ploieşteanu i-ar fi cumpărat amantei, în vârstă de 30 de ani, un apartament şi că nu mai venea acasă, la Mihăiţă, copilul lor imobilizat la pat.Nelu Ploieşteanu şi Elena au împreună 5 copiii: 4 fete şi un băiat, care de 23 de ani este imobilizat la pat şi nu poate comunica în niciun fel cu nimeni. Băiatul a fost diagnosticat încă de la naştere cu encefalopatie şi tetrapareză spastică.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg