Soția lui Răzvan Fodor şochează: “Pierderile de memorie au început odată cu sarcina”

image
Răzvan şi Irina Fodor s-au căsătorit în septembrie 2010foto: arhivă personală

De când a rămas însărcinată, în anul 2011, Irina Fodor (29 de ani), soția lui Răzvan Fodor (43 de ani), are probleme grave cu memoria și așteaptă soluții pentru a-și reveni. Mai în glumă, mai în serios, Irina Fodor a mărturisit totul pe blog, relatând situații în care problemele cu memoria au pus-o adesea în încurcătură.

Irina și Răzvan Fodor au o fetiță de 8 ani, iar într-un an micuța a rămas fără jeleurile primite în dar de ziua ei din cauza problemelor a mamei. „Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (...) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»”, a spus Irina Fodor.

Cum reacționează Răzvan Fodor la problemele cu memoria ale soției

Se pare că soția lui Răzvan Fodor uită lucrurile mărunte și stârnește situații amuzante. „Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume, şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: «Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este?». Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: «Am venit să-mi fac un ceai!». El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: «Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?». Cum vă spuneam, ştiu să mă scot din orice situaţie”, a mai spus Irina.

image
Răzvan şi Irina Fodor au o fetiţă în vârstă de 8 ani

Irina Fodor are memorie slabă când vine vorba de nume și persoane

Tot memoria cu probleme o face uneori pe Irina Fodor să confunde numele și persoanele: „Frumos tare mai e când îmi fac cunoștință prietene de-ale mele cu iubiții lor și eu spun că ne cunoaștem deja, dar de fapt mă cunoșteam cu ex-ul, și fac un mix nebun de nume și situații, de mai bine nu îmi mai prezentați nimic, niciodată. Nu mai spun de situațiile penibile când vin oameni către mine zâmbind și gata să mă îmbrățișeze, iar creierul meu scotocește disperat în sertare după nume și informații, dar nu reușește decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap și într-o situație în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul”.

Gelozia îi stimulează memoria Irinei Fodor și Răzvan începe să „uite”

Ceea ce nu uită însă niciodată Irina sunt gafele soțului. „Singurele momente în care nu uit nici cel mai mic detaliu, sunt cele în care EL a comis-o cu ceva. Sau doar mi se pare că a comis-o. E suficient și așa. Păi nu îl mai uită neam de neamul meu, în vecii vecilor! Sunt în stare să îmi aduc aminte cele mai mici detalii din momentul-cheie și să fac portretul-robot al tuturor oamenilor (în special al doamnelor și domnișoarelor) care ne înconjurau când s-a întâmplat nenorocirea. Cine la cine se uita și de câte ori, sunt detalii care îmi apar din memorie ca iepurele din joben și, evident, se transformă într-un discurs de ți-e mai mare dragul, și nici măcar nu îți vine să fugi unde vezi cu ochii. Și atunci rolurile încep să se schimbe. Uită el. Voi cum stați cu ținerea de minte? Ceva remedii pe termen lung pentru noi, uitucii, aveți?”, a povestit soția lui Răzvan Fodor.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
meghan markle jpg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
Maxim
WhatsApp Image 2022 09 25 at 17 10 32 jpeg
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg