Soţii Moga au slăbit «la pachet» 15 kilograme

15 iunie 2017
article img
Marius şi Bianca poartă acum haine cu patru numere mai mici

Soţii Marius şi Bianca Moga i-au surprins pe cei prezenţi cu siluetele lor trase ca prin inel, miercuri seară, 14 iunie, la petrecerea de 20 de ani a Universal – Media Pro Music. Interesant este că nu au ţinut vreo dietă minune, ci s-au subţiat muncind şi având grijă de fetiţa lor.

După cele câteva luni petrecute în America, acolo unde Marius Moga (35 de ani) a colaborat cu diverşi artişti, cei doi parteneri de viaţă au revenit la treburile casnice de acasă. Ei au onorat invitaţia la petrecerea de 20 de ani a Universal – Media Pro Music, eveniment la care Marius Moga a cântat alături de Randi câte­va piese de succes, lansate cu trupa Morandi.

După cum lesne se poate observa, Ma­rius a scăpat de burtică, revenind la look-ul de licean. Dar şi soţia compo­zitorului, Bianca Lăpuşte (23 de ani), s-a subţiat vizibil. Ea ne-a povestit cum au reuşit să dea jos, “la pachet”, în jur de 15 kg.

“Nu am făcut nimic deosebit. Timpul e de vină. Cred că mai am de dat jos câteva kilograme, ştiu cum eram înainte de a rămâne însărcinată şi pot spune că încă nu mă încap hainele de dinainte. Şi Marius a slăbit, a dat jos burta de tătic, dar n-avea nevoie să renunţe la aceste kilogame. Nu mi-a pă­sat deloc de ce ziceau cei­lalţi. Unicul meu scop a fost să-mi cresc copilul, pe Maria Elisabeta (n.r. - în octombrie împlineşte 2 ani), să o cresc frumos pe interior şi exterior. M-am ocupat de ea şi aşa a trecut timpul fără să observ”. 

Bianca va reveni la PRO TV, unde lucrează ca reporter: “Din toamnă mă întorc la muncă. Eu nu am treabă cu muzica, singura mea legătură cu ea e Marius. Nu am voce”, ne-a  mai spus Bianca.  

Ioana Tufaru: «Îmi tai iar stomacul»

Ioana Tufaru (39 de ani), fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, a pierdut din nou lupta cu kilogramele, după operația de la stomac din 2010.Reușise să scape de 113 kilograme și să ajungă la 87 de kilograme, însă acum are 160 de kilograme. “M-am îngrășat, dar vreau să slăbesc iar. Pregătesc o surpriză pentru toată lumea în perioada următoare. Urmează să fac o nouă operație la stomac. O să văd când o să se întâmple, acum îmi fac analizele și în funcție de rezultat ajung din nou pe masa de operație”, ne-a declarat ea.

article img
Ioana Tufaru are 160 kg