Soţii Motoi, împreună şi pe scenă, şi după moarte

Ultima actualizare:

    George Motoi a fost căsătorit  cu două dintre cele mai frumoase  actriţe din România, care semănau  ca două picături de apă; Giliola Motoi  s-a îndrăgostit de  George pe vremea  când era studenta lui
George Motoi a fost căsătorit cu două dintre cele mai frumoase actriţe din România, care semănau ca două picături de apă; Giliola Motoi s-a îndrăgostit de George pe vremea când era studenta lui

Şi-au jurat credinţă până când moartea îi va despărţi şi iată că, după o iubire ca-n filme, Giliola şi George Motoi îşi vor dormi somnul de veci unul lângă celălalt. Actriţa a murit vineri, la doar 47 de ani, şi va fi înmormântată azi lângă cel care i-a fost soţ timp de două decenii.

I-au despărţit 34 de ani în buletin, însă i-au unit infinit mai multe lucruri. Giliola Coconcea, pe numele ei de fată, a fost mai întâi studenta lui George Motoi, apoi i-a devenit soţie cu acte în regulă, la scurt timp după ce actorul a divorţat, în 1997, de celebra Cezara Dafinescu.

N-a fost o căsătorie de consolare, ci din iubire, căci puţini bărbaţi ar fi rezistat farmecului Giliolei, actriţă care s-a făcut remarcată la Teatrul Maria Filotti din Brăila, unde a jucat în perioada 1988-1996. Au urmat roluri la Teatrul Naţional, multe dintre ele jucate alături de soţul George Motoi, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care Giliola şi Cezara au rămas eterne rivale şi din punct de vedere profesional.

În 2014, Cezara Dafinescu a fost înlocuită în spectacolul «Cinci femei de tranziţie», regizat de Rodica Popescu Bitănescu, chiar de Giliola Motoi, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine Cezarei. Unde mai pui că lumea începuse să le compare şi din punct de vedere fizic şi pe bună dreptate, căci cele două semănau ca două picături de apă.

În martie 2015, când George Motoi s-a stins din viaţă, Cezara şi Giliola s-au întâlnit la căpătâiul acestuia, însă nu şi-au adresat prea multe cuvinte. Vineri, colegii Giliolei de la TNB au anunţat trecerea în nefiinţă a artistei, care s-a stins în urma unui stop cardio-respirator. “Familia teatrului este mai saracă, noi suntem mai singuri şi mai trişti. Giliola Motoi a fost o actriţă de o mare sensibilitate şi cu un farmec aparte”. Slujba de înmormântare va avea loc luni, la Biserica Sf. Maria, de la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sfânta Vineri, de la ora 12.00, acolo unde îşi doarme somnul de veci şi soţul ei, George Motoi.

simeon stalpnicul png

George Motoi a fost căsătorit, timp de 23 de ani, cu Cezara Dafinescu (68 de ani).  “Sigur că l-am iubit pe George într-un fel anume. A fost acea căsnicie dintre doi oameni cu temperamente diferite, pentru că George era foarte sobru, foarte rece, cel puţin cu mine”, povestea Cezara.

Prima slujbă de pomenire a Mădălinei Manole

simeon stalpnicul png

Cum a trecut timpul! Pe 14 iulie 2017 se împlinesc şapte ani de când a murit Mădălina Manole, iar rudele sale au organizat o slujbă religioasă.Mulţi fani au venit sâmbătă la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, pentru a aprinde o lumânare la mormântul artistei. Primul sosit a fost Petru Mircea, soţul Mădălinei, care a adus o jerbă din flori albe, însoţită de mesajul “Şapte ani cu sufletul gol. Te vom iubi mereu”.  El a venit de dimineaţă, pentru a evita, probabil, o întâlnire cu  rudele soţiei, scrie adevarul.ro.

simeon stalpnicul png

După slujba de la biserică, Ion Manole, tatăl cântăreţei, şi câţiva apropiaţi au mers la cimitir. Canoanele Bisericii Ortodoxe nu acceptă pomenirea sinucigaşilor, la vreo slujbă, mai devreme de şapte ani. Ion Manole a ţinut să anunţe că, de acum încolo, “Mădălina a fost primită în rândul creştinilor”.Artista a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani, după ce a băut un pahar cu o substanţă toxică. Trupul artistei a fost găsit fără viaţă de Petru Mircea, soţul său, chiar în vila din Otopeni unde locuiau împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net