Soțul Augustei Lazarov, în brațe cu o altă femeie. Nevasta nu se supără!

25 octombrie 2017
article img
Andreas și Ana, la filmările videoclipului

Se ştie că Andreeas Petrescu, soţul Augustei Lazarov, şefa Divertismentului de la Antena 1, este un actor foarte bun, cu o mulţime de angajamente. Astfel că, după ce a jucat în serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel, acum Andreas are parte de o nouă provocare.

Actor, scenarist şi om de televiziune, Andreeas Petrescu (41 de ani) poate fi văzut în mai multe piese de teatru, dar şi în serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel. Acolo, actorul are mai multe scene în care joacă alături de Alina Chivulescu şi de Andreea Ibacka. În plus, a mai primit o ofertă, tot de la o femeie frumoasă, Ana Odagiu, actriţă în “Clanul Sprânceană”, la Antena 1, dar şi fostă concurentă la “Megastar”, de la Prima TV.

article img
Mesajul piesei este unul trist

Tânăra ne-a povestit că vineri, 27 octombrie, va lansa videoclipul piesei “Pierde-mă, dar nu mă uita”, proiect în care o vom vedea în scene tandre cu Andreas. “Povestea e că el m-a sunat cu o săptămănă înainte, să mă întrebe dacă nu vreau să particip la emisiunea <IUmor> cu un text scris de el, iar eu l-am refuzat, pentru că eram în focuri cu videoclipul. O săptămână mai târziu l-am sunat şi l-am întrebat dacă ar vrea să apară în videoclipul meu şi a zis: <da, cu mare drag>. M-am simţit foarte vinovată, apoi am filmat împreună în mansarda lui Codrin Roibu, un fotograf şi un regizor de excepţie. Este primul lui videoclip şi mă bucur maxim că a acceptat să lucrăm împreună”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Ana Odagiu.

article img

Augusta și Andreas s-au îndrăgostit în ianuarie 2014, iar în septembrie 2015 au devenit soț și soție. Au un băiețel superb, Luca, în vârstă de aproape trei ani.

article img
Augusta Lazarov și Andreas Petrescu s-au căsătorit pe 27 septembrie 2015foto: Blitz