Ștefan Bănică Jr., despre primul cadou de la Moș Crăciun: «Am văzut un halo de lumină»

24 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Lavinia și Ștefan formează un cuplu de 6 ani Foto: Arhivă personală

Ştefan Bănică Jr.(50 ani) şi-a adus aminte de perioada când era copil şi când primea cadouri de la Moş Crăciun. Artistul a dezvăluit cu cine va petrece sărbătorile de iarnă şi a spus ce semnificație are pentru el data de 25 decembrie. A vorbit cu drag despre primul său cadou, dar și despre ceea ce ar trebui să reprezinte Nașterea Domnului pentru oameni.

Ștefan Bănică Jr. și-a amintit cu drag și multă nostalgie despre atmosfera Crăciunului din perioada în care era un copil și îl aștepta cu emoție pe Moșul. A vorbit despre cum își va petrece anul acesta sărbătorile și a recunoscut că ele s-au schimbat după ce copiii săi au venit pe lume. 

"Aveam cinci ani şi stăteam cu bunicii şi mama mea lânga o casă, lângă Arcul de Triumf. Casa era normală, cu trei camere. Ştiam că vine Moş Crăciun. Eram atât de emoţionat eu şi prietenul meu, cu care am rămas ca fraţii, diferenţă de 2 luni între noi. O mătuşă de a mea, a mamei mele, s-a deghizat în Moş Crăciun. Imaginaţia lucrează extraordinar, pentru că am văzut un halo de lumină, stele prin spate, când a intrat în casa, aveam senzaţia că vine din altă lume.

Sentimentul e frumos, ce am primit? Primul meu ceas. Pentru mine e ca şi cum mi-ai fi dat un ceas adevărat, nici nu ştiam să îl folosesc. Era fantastic. Nu ştiu dacă e cel mai drag cadou de la Moşu, dar pentru mine Crăciunul înseamnă familie, iar pe 24 mereu voi fi acasă cu ai mei. Crăciunul a început să aibă alte conotaţii când au apărut copiii mei. Mama mea, copiii mei, iubita mea şi prietenii dragi, ăsta e Crăciunul. Păstrăm tradiţia", a spus Ştefan Bănică Jr.

Ca în fiecare an, Ștefan Bănică Jr. a avut un decemrie plin de evenimente, cel mai important fiind seria de concerte de Crăciun de la Sala Platului. A fost nevoit să îl anuleze pe cel din data de 16 decembrie pentru că se suprapunea cu ultima zi de doliu național în onoarea Regelui Mihai I. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg