Stop pe piept! Au înflorit după ce s-au despărţit de fotbalişti

image

Le-a priit despărţirea de fotbalişti sau antrenori de fotbal! Sexoase, cu un corp care ar stârni imaginaţia oricărui bărbat, divorţul le-a înflorit pe domniţele noastre. Este vorba despre Vica Blochina, Diana Munteanu, Dana Mara, Cristina Niculae şi Leta Ilie, care în ultima vreme ne înnebunesc cu fotografiile lor sexy de la mare. Mai mult, câteva dintre ele şi-au refăcut şi viaţa amoroasă.

Leta Ilie, la plajă cu silicoanele cât «pepenii»

Nicoleta Ilie este șefa grupului ”foste neveste de fotbaliști”. A divorțat de Sabin Ilie în urmă cu 12 ani, însă nu a stat să plângă după fostul soț ba, din contră, el a fost cel care a vărsat lacrimi cu duiumul. Femeie dârză, blondina și-a luat rolul de mamă singură în serios, s-a ocupat de afaceri și și-a crescut copiii, pe Melisa (18 ani) şi Ionuţ (15 ani). Și, bineînțeles a trăit clipa, căci Leta e campioană la distracții. Are până-n 40 de ani, nu vrea să-şi spună vârsta din buletin, însă arată de senzaţie. Cu sâni imenși, siliconaţi, Leta face ravagii în costum de baie, dar și fără. 

Fosta nevastă a lui Marius Niculae are corp de «miss»

image

După o relație tumultuoasă, cu despărțiri și împăcări, cu fotbalistul Marius Niculae, Cristina e pe cale să ajungă din nou la altar, încă cu alt bărbat. Bruneta în vârstă de 33 de ani este mămica unei fetițe, Raisa Maria (5 ani), iar sarcina nu a lăsat amprente pe trupul ei. E impecabilă și aceeași părere o are și actualul iubit, Alex Iacobescu, boss-ul de la România TV. Nu o lăudăm noi, o demonstrează pozele de la plajă, surprinse de fotoreporterii Click!. În costum din două piese, aceasta a făcut furori la Mamaia, cu sânii siliconați și trupul de sirenă. Cristina şi Marius îşi petrec vacanţele împreună, de dragul fiicei lor.

Diana Munteanu a găsit iubire şi după Claudiu Niculescu

image

Şi Dianei Munteanu (38 ani) i-a priit divorțul din 2014 de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, tatăl copilului ei. S-au căsătorit în 2007, iar din 2009 sunt părinții lui David. Acum, blonda arată de senzație, iar în profesie îi merge foarte bine, având contract în continuare cu postul Antena 1. Discretă cu viaţa ei privată, Diana Munteanu și-a asumat vara aceasta noua relație, conştientă că nu-l poate ascunde în buzunar pe noul amorez. Ea se iubeşte cu Bogdan Nemţeanu (26 de ani), un afacerist cunoscut în cercurile băieţilor de bani gata din Capitală. Şi fotoreporterii Click! i-au surprins la mare, iar blondina arată de milioane: slabă, sexy şi zâmbitoare.

Dana Mara arată cu zece ani mai tânără 

image

Are 47 de ani și este mămica a doi copii, în vârstă cinci ani, Charlenne Marie şi Christian Bogdan, care au venit pe lume în urma relației cu fostul fotbalist Bogdan Mara (38 de ani). Au avut o relație de 13 ani, dintre care patru de mariaj, au pozat în familia perfectă, însă în luna iunie şi-au spus ”adio!” la notar. Proaspăt divorțată, Dana poate fi o ”pradă” pentru bărbații mai tineri, pentru că are un trup de invidiat. Cu talie subțire, bust voluminos, siliconat, și picioare lungi, blondina nu ar trebui să-l jelească prea mult pe fostul soț. Deşi are aproape 50 de ani, Dana Mara arată cu zece ani mai tânără, așa că are toate atuurile pentru a-și reface viața.

Vica Blochina, în formă maximă la 40 de ani

image

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă (59 ani), a împlinit, recent, 40 de ani, însă se simte ca în adolescență. Blonda petrece și se distrează așa cum o făcea cu ani în urmă, însă are noroc că și trupul ei inspiră tinerețe. Vedeta are un corp de zeiță și nu se sfiește să arate acest lucru. Weekend-ul trecut, la Mamaia, Vica a atras toate privirile la plajă, unde a arătat că este în formă maximă și și-a expus trupul tonifiat. Vica a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, din vremea când ea avea doar 20 de ani. S-au despărțit cu tam-tam, însă în cele din urmă au căzut la pace de dragul băieţelului lor, Edan (9 ani). Este ştiut faptul că Vica se întreţine cu creme şi uleiuri naturale, preparate acasă, face sport şi merge constant la saloane de înfrumuseţare.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
elon musk foto profimedia
comisia europeana
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda