Surse: «Florin Călinescu are statut special, e tratat regeşte la PRO TV»

Ultima actualizare:

    Florin Călinescufoto: PRO TV
Florin Călinescufoto: PRO TV

Duminică seară, cunoscutul şi îndrăgitul actor şi om de televiziune Florin Călinescu şi-a luat prin surprindere fanii şi colegii, publicând un mesaj pe reţelele sociale, în care anunţa că nu va mai colabora cu „Românii au talent” şi cu actualul management Pro TV. Click! a aflat că negocierile sunt în toi.

Click! a luat legătura cu colaboratori apropiaţi ai maestrului Florin Călinescu, care ne-au mărturisit că „suntem în continuare în negocieri cu maestrul şi momentan nu este nimic de spus. Probabil a fost o toană de-a dânsului ca să vadă cât este de apreciat şi de iubit şi să vadă reacţia publicului dacă ar putea pleca de la postul unde a lucrat atâţia ani. Toată lumea ştie că maestrul are o mulţime de facilităţi şi condiţii speciale atunci când vine la filmări, este tratat regeşte şi orice dorinţă îi este îndeplinită. Florin Călinescu are un statut special, este una dintre vedetele grele ale Pro TV-ului şi are un cuvânt de spus în staţia noastră de televiziune”, n-au spus sursele noastre. S-au făcut speculaţii că maestrul ar avea probleme de sănătate, că pleacă din cauza banilor sau că ar fi primit o ofertă de lucru de la Adrian Sîrbu, fostul boss PRO TV, care deţine televiziunea Aleph News. În octombrie 2015, PRO TV anunţa o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. 

«Ca în fiecare an, e perioada negocierilor»

La solicitarea Click!, duminică seară, după anunțul lui Florin Călinescu, a venit şi precizarea postului PRO TV. „Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului «Românii au talent». Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, ne-au transmis reprezentanţii staţiei din Pache Protopopescu. În 1 decembrie 2013, Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al Pro TV S.A, operaţiune deţinută în România de Central European Media Enterprises. 

Citește și:

Cutremur la PRO TV. Florin Călinescu și-a anunțat demisia: „Renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV”

EXCLUSIV PRO TV, prima reacție după ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net