Survivor 2021 Dramele lui Marius Crăciun, noul "Războinic". Împărțea aceeași pereche de pantofi cu fratele lui și ieșeau pe rând din casă

image
Marius Crăciun, noul Războinic de la Survivor 2021foto: Facebook

Marius Crăciun (25 de ani), manager marketing, câștigător la "Ferma vedetelor" (PRO TV) în 2019 și fost concurent la Ninja Warrior, își încearcă norocul și la "Survivor România 2021". El a intrat în show în ediția difuzată joi seara (25 februarie) și s-a alăturat echipei Războinicilor. Tânărului i-a surâs norocul la 23 de ani, după ce a câștigat marele premiu de 50.000 de euro la "Ferma", însă copilăria sa nu a fost una tocmai fericită.

Marius Crăciun, în vârstă de 25 de ani, este tânărul care a reușit, contrar așteptărilor tuturor, să demonstreze că a meritat marele premiu de la Ferma 2019, în valoare de 50.000 de euro. Acesta părea inițial timid, consolidând o relație mai apropiată doar cu colega lui, Diana Belbiță, nefiind foarte vocal pe parcursul show-ului TV, evitând conflictele și văzându-și strict de treburile care îi erau atribuite de fermierul șef în emisiune. 

Copilăria lui Marius Crăciun, marcată de sărăcie 

Premiul de 50.000 de euro a fost pentru Marius ca o gură de aer proaspăt, având în vedere că întreaga sa copilărie a fost marcată de problemele financiare ale familiei. Situația lor materială nu a fost deloc una ușoară, Marius povestind chiar, într-o ediție a emisiunii, că a fost nevoit să împartă aceeași pereche de pantofi cu fratele său. Marius a povestit, printre lacrimi, că familia lui era atât de săracă, încât el şi fratele lui ieşeau pe rând din casă, deoarece nu aveau cu ce să se încalțe. Problemele sportivului nu s-au sfârșit aici însă, tatăl său suferind de mai mulţi ani de Alzheimer, afecţiune din pricina căreia uneori nu-şi recunoaşte fiul. 

Marius Crăciun, îndemnat de viața grea de acasă să participe la emisiuni TV 

Marius Crăciun este originar din Pitești și a mai participat în trecut la show-uri TV, animat tot de dorința de a reuși să-și ajute familia. La emisiunea „Ninja Warrior” (PRO TV) nu a reușit, însă astrele au fost de partea sa în Ferma, unde calmul său și strategiile de „luptă” l-au ajutat să iasă învingător în cele din urmă.  

„Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie. Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi frate-miu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să mă duc şi eu în continuare la şcoală”, mărturisea Marius.

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Marius Crăciun a făcut parte din lotul național olimpic la Judo și a reușit să ajungă în finala Ninja Warrior, competiție difuzată de Pro TV, în trecut. I se spune „Monkey” ( n.r. maimuţa) pentru abilităţile sale extraordinare de căţărător, demonstrând, de-a lungul timpului, ce forță are în brațe.

Ce a făcut cu banii câștigați la "Ferma"

Cu banii câștigați la Fermă, Marius nu și-a satisfăcut lipsurile din copilărie și adolescență, ci s-a zbătut pentru scoaterea părinților săi din datorii. "Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă! Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă", ne povestea el, la cald, după câștigarea premiului de 50.000 de euro.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE