SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță


    Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți
Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți

Surpriză de proporții pentru Culiță Sterp, unul dintre cei mai aprigi concurenți din echipa Faimoșilor, de la "Survivor 2021", emisiune difuzată de Kanal D. Solistul a plecat din România cu informația că iubita gravidă va aduce pe lume o fetiță dar, iată că situația s-a schimbat la 180 de grade.

În ediția difuzată duminică seara la Survivor România, am văzut cum Faimoșii, după ce au câștigat cu 10-6 jocul de comunicare, s-au bucurat de delicatese, dar și de mesaje de la fani. Lacrimile de fericire au curs însă atunci când concurenții au primit pozele trimise de cei dragi, din România. Culiță Sterp a avut o reacție pe care nu o va uita niciodată. Acesta a primit o poză specială de la iubita sa, Daniela, care este însărcinată. Deși știa că va deveni tătic de fetiță, ecografia a arătat, între timp, altceva. Va fi tătic de băiețel. ”Este băiat! E băiat! Bă, e băiat, dar cum s-a schimbat? Bă, nu cred”, a exclamat Culiță. În poză apăreau Daniela, într-un body, cu vedere la burtică, mesajul "It's a boy" și ecografia.


    Daniela Iliescu, viitoarea soție a lui Culiță Sterpfoto: arhivă personală
Daniela Iliescu, viitoarea soție a lui Culiță Sterpfoto: arhivă personală

Artistul a mărturisit și ce nume va purta băiețelul său și al Danielei. "Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai!”, a spus viitorul tătic. ”Nu-mi vine să cred, când am văzut poza prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez, că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat, am dat-o din plâns, în fericire, am plâns de fericire”, a mărturisit Culiță la emisiune, după vestea primită. 

Citește și:

Exclusiv! Ce meserie avea Culiță Sterp de la "Survivor", înainte să devină celebru: «Am moșit peste 1000 de oi»

SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc, eliminată din concurs: "Astea au fost jocurile colegilor

Survivor 2021. Iancu, fratele lui Culiță Sterp: ”Nu mă așteptam să fie atât de bun”. Faimosul trage tare pentru copilul lui

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Alina jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png