Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

Ultima actualizare:

    „Survivor Romania” sezonul 2 incepe sambata, la ora 20:00, la Kanal D!
„Survivor Romania” sezonul 2 incepe sambata, la ora 20:00, la Kanal D!

Cel de-al doilea sezon „Survivor România” începe sâmbăta aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Daniel Pavel este prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a avut pe mână primul sezon. Cu experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a trecut de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială, la cea de om de radio și TV.  Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a fost redactor șef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

Daniel Pavel, om de radio și TV, va fi prezentatorul celui de-al doilea sezon "Survivor România" 2021
Daniel Pavel, om de radio și TV, va fi prezentatorul celui de-al doilea sezon "Survivor România" 2021

„Pentru mine, <Survivor România> reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel. 

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România” 2021, a practicat 5 sporturi

Prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România” este pasionat de sport, a practicat înot (la nivel de performanță, la finalul anilor ’80), judo, polo, scrimă, arte marțiale.  În prezent, se pregătește intens pentru postura de prezentator al unei competiții care îl va solicită și din punct de vedere fizic, în mare măsură. Comentariul sportiv, pe marginea spectaculoaselor trasee din Dominicană, va fi realizat „în viteză”, la propriu, Daniel Pavel urmând să parcurgă distanțele în același timp cu concurenții.

„Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet”, a povestit Daniel Pavel.

Citește și:

Survivor România 2021. Majda Aboulumosha e gata să câștige: "Suferința fizică o duc bine, uneori e mai greu cu cea sufletească"

FOTO Concurenții „Survivor România” au plecat în Republica Dominicană. Cine i-a luat locul Anei Porgras

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Cine sunt Faimoșii și Războinicii

Echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net