Survivor România 2021. Costi Ioniță, propus spre eliminare de Faimoși, după un joc de imunitate dur


    Costi Ioniți, propus spre eliminare a Survivor România
Costi Ioniți, propus spre eliminare a Survivor România

„Survivor România” îi ține pe români în față micilor ecrane, la Kanal D, cu o competiție uluitoare, de-a lungul căreia concurenții trec prin situații limită, adrenalină la maximum și momente trăite cu sufletul la gură. Iată că drumul în această competiție ar putea fi la sfârșit pentru Costi Ioniță care a fost propus spre eliminare.

S-a dezlănțuit iadul aseară, în echipa roșie, tensiunile acumulate în ultima vreme și-au spus cuvântul și un adevărat cutremur emoțional i-a zguduit pe faimoși. Și-au aruncat cuvinte grele, au strigat unii la alții cu resentimente sau pur și simplu pentru a-și impune părerea, s-au dezamăgit reciproc;  și, cel mai grav, au pierdut în față Războinicilor, la jocul de Imunitate, cu un scor fără drept de apel, intrând, din nou, la consiliul de nominalizare.

Războinicii au ieșit victorioși și în acest duel, cu 10 la 3, punctul decisiv fiind înscris de Andreea, în uralele echipei albastre. Pe banca roșiilor au curs lacrimi de frustrare, de neputință și de vinovăție. Jador și-a făcut „mea culpă” în față coechipierilor, pentru strategia care s-a dovedit necâștigătoare, dar și pentru jignirile aduse Georgianei, în timpul jocului.

costi ionita faimosi consiliu 0 jpeg

„Se pare că energia mea negativă i-a dat înapoi”, a conchis Jador după joc. Iar Cătălin Moroșanu a susținut că o  nouă eliminare în echipa i-ar putea ajută să se „curețe” de verigile slabe. „Eu mă bucur că am pierdut. Această echipa trebuie curățată.(...) După ce ce vor rămâne cei mai buni, ne vom bate de la egal la egal cu ei (n.r. –Războinicii)”, a spus acesta din urmă.

În urmă votului exprimat de faimoși în Consiliului de nominalizare, Costi Ioniță a fost cel care se va află la  judecată publicului, alături de Roxana Nemeș, nominalizată anterior. 

„Eu sunt bine. Sunt fericit. Nu sunt atașat, nu sufăr. Dacă așa au decis colegii mei, nicio problema. Nu prea am adus puncte pentru echipa. Au decis cum au simțit și este foarte bine că fac ceea ce simt”, a declarat Costi, împăcat, după aflarea rezultatului nominalizarilor.

În Consiliu, faimoșii au mai avut ocazia încă o dată să își explice opțiunile, să clarifice anumite situații conflictuale.

„Ne certăm pentru că avem percepții diferite, dar nu toate sunt corecte. (...) Aici nu este vorba doar despre sport. Este vorba despre supraviețuire și conviețuire”, și-a spus Zannidache punctul de vedere.

În această seară, urmează o nouă confruntare pe traseu, dar și Consiliul de eliminare. Emoțiile și așteptările concurenților, dar și ale celor de acasă sunt uriașe.

cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub horoscop 1 gif
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg