Tania Budi a împlinit 52 de ani. Poze rare cu vedeta care n-a vrut să se mărite: «Nunțile mi se par ridicole»

Ultima actualizare:
2003-Tania Budi şi Dan Bittman, într-o şedinţă foto inedită pentru revista Tabu
2003-Tania Budi şi Dan Bittman, într-o şedinţă foto inedită pentru revista Tabu

Una dintre cele mai frumoase crainice de la TVR, Tania Budi, a împlinit vârsta de 52 de ani pe 7 februarie. Nimeni nu-i dă însă anii aceștia. Cu toate că s-a retras din televiziune de ani de zile, blonda a fost în centrul atenției cu diverse activități. A fost iubită de bărbați celebri, a participat la «Dansez pentru tine» și a pozat în Playboy. Măritișul nu a fost niciodată o prioritate pentru ea.

„Îmi doream o rochie de mireasă neagră la un moment dat. Cred că ăsta este unul dintre visele pe care le aveam în copilărie. Nunţile mi se par ridicole. Tradiţia e tradiţie, dar chestia cu mireasa, masa, eu am depăşit momentul ăsta. Așa ceva nu e în planul meu foarte apropiat”, a declarat Tania Budi în urmă cu 3 ani la Antena Stars.

„Eu sunt o fire cam rebelă, iar în momentul în care am o legătură cu cineva, îmi place ca fiecare să-şi ia timpul lui. N-aş vrea ca prietenul meu să stea şi să se uite, să nu cunoască pe nimeni. În cercurile apropiate mergem împreună, dar aşa, la evenimente publice, nu. Bărbaţii sunt mai posesivi şi, din păcate, sunt momente în care se simte dat la o parte, poate nu se mai simte atât de bărbat cum aş vrea eu şi e un lucru care nu îmi convine nici mie şi nici lui. Aşa că mai bine reglăm altfel lucrurile”, a mai spus ea. 


    2003-Tania Budi şi Dan Bittman, într-o şedinţă foto inedită pentru revista Tabufoto: Tabu
2003-Tania Budi şi Dan Bittman, într-o şedinţă foto inedită pentru revista Tabufoto: Tabu

Dornică mereu de experiențe noi, Tania Budi n-a avut nicio reţinere să înceapă, la 40 de ani, cea de-a treia facultate, cea de Actorie, la clasa lui Virgil Ogășanu, după ce, pe lângă Matematică, a studiat şi Jurnalismul. Click! îți arată câteva imagini rare sau uitate cu vedeta, din diverse momente ale vieții ei.

Citește și:

Tania Budi și-a găsit iubit soldat. Face naveta ca să-i fie alături

Tania Budi a chefuit cu foștii iubiți. Ce bine le stă împreună!

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net