Tania Budi, apariţie de top într-o ţinută masculină! A cules toţi laurii

Ultima actualizare:

    Tania Budi a purtat această ţinută cu influeţe masculine la petrecerea Ok! MagazineFoto: arhivă personală
Tania Budi a purtat această ţinută cu influeţe masculine la petrecerea Ok! MagazineFoto: arhivă personală

Nu impresionează doar cu silueta impecabilă şi cu chipul care nu-i arată vârsta reală, ci şi vestimentar. Tania Budi (49 de ani) a făcut senzaţie la Ok! Magazine Party, eveniment organizat săptămâna aceasta, la care au semnat "condica" multe vedete autohtone. Pentru ţinuta ei, altfel decât a celorlalte vedete, fosta prezentatoare TVR s-a ales cu un trofeu "Wow".

Tania Budi a fost comentată recent şi pe alt subiect în afara celui intens dezbătut, şi anume că nu îmbătrâneşte. Prezentă la petrecerea Ok! Magazine, fosta prezentatoare a optat să poarte un deux-pieces, masculin, în detrimentul unei rochiţe diafane. Alegerea ei a fost cât se poate de inspirată, căci costumul, semnat de Omra Design, i-a venit ca turnat, iar ea a emanat feminitate prin toţi porii. Tania a optat pentru pantaloni conici, vestă și sacou, la care a asortat o pereche de sandale negre cu barete generoase. La fel de încântată de vestimentaţia ei a fost temuta Iulia Albu, care nu a ezitat să o laude, dar şi să-i facă o mică observaţie. 


    Tania Budi a primit laude pe toată liniaFoto: arhivă personală
Tania Budi a primit laude pe toată liniaFoto: arhivă personală

"Tania Budi este o persoană care nu a mai fost, neapărat, în centrul atenţiei. Ce poartă acum mie îmi place. Fără această geantă, într-adevăr. Este o ţinută care-i vine foarte bine, iar această femeie efectiv nu este om, pentru că nu-şi arată vârstă. Ea şi cu Anca Serea ar putea să se ia de mâna liniştite. Îmi place foarte mult tonusul ei, îmi place foarte mult că poartă alb, îmi place că a îndrăznit să pună o pereche de sandale, în alt ton, lucru pe care nul-ar fi făcut oricine şi îmi place că se păstrează într-o zona naturală cu părul şi make-up-ul. Ei bine, da, cred că este un moment istoric şi Tania Budi va primi de la noi un trofeu Wow", a spus Iulia Albu la rubrica ei săptămânală de la Kanal d. 

Tania Budi este considerată una dintre cele mai senzuale apariţii din showbiz-ul autohton. Ea şi creatorul de modă Cătălin Botezatu au trăit, în urmă cu 20 de ani, o pasională poveste de dragoste, iar acum sunt foarte buni prieteni. 

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net