Tania Budi este de 25 de ani umbra lui Dan Bittman

Ultima actualizare:

    Joi seară, Tania Budi  şi-a pus pantaloni  scurţi şi a venit la  Arenele Romane, ca să-l  susţină pe Dan Bittman Foto: Sever Gheorghe
Joi seară, Tania Budi şi-a pus pantaloni scurţi şi a venit la Arenele Romane, ca să-l susţină pe Dan Bittman Foto: Sever Gheorghe

Dan Bittman (55 de ani), Cristi Minculescu (58 de ani) şi Paul Ciuci (60 de ani), greii muzicii rock, au fost răsfăţaţi cu aplauze, de cei peste 2.000 de spectatori, prezenţi joi, 15 iunie, la concertul ”Ca pe vremuri”, de la Arenele Romane. Printre cei prezenţi am remarcat-o aici şi pe senzuala Tania Budi, fosta iubită din tinereţe a lui Bittman. Ea a devenit practic nelipsită de la toate evenimentele lui Dan, invocând doar o prietenie veche.

S-a adunat lume buluc la concertul susţinut de cele trei trupe care au făcut istorie în rock-ul românesc: Iris, Holograf şi Compact.

Pe ritmurile hit-urilor a dansat şi Tania Budi, care, pentru acest eveniment a îmbrăcat pantaloni scurţi, ­etalându-şi picioarele superbe. Fosta vedetă de televiziune are 49 de ani, dar nu-i dai mai mult de 35, având un trup lucrat la sală şi un chip de păpuşă.


    Iunie 2017. Dan a cântat la  Arenele Romane  alături de Cristi  Minculescu şi  de Paul Ciuci
Iunie 2017. Dan a cântat la Arenele Romane alături de Cristi Minculescu şi de Paul Ciuci

Prezenţa ei la concert nu a fost deloc întâmplătoare, ea venind să-l susţină pe Dan Bittman, nimeni altul decât fostul ei iubit din anii tinereţii. Ea susţine că s-au iubit cu patimă, în anii 90 şi că, după scurta relaţie cu năbădăi, au rămas buni prieteni.


    Mai 2017. Cei doi  se amuză  copios când  se întâlnesc
Mai 2017. Cei doi se amuză copios când se întâlnesc

Nimeni nu prea crede în amiciţia unor foşti iubiţi, cu atât mai mult cu cât cei doi au fost surprinşi de paparazzii şi la un club de la malul mării.

Dacă e să dăm timpul înapoi, Tania a demonstrat că a fost mereu alături de solist, în cele mai emoţionante momente, de parcă ar fi devenit umbra lui. De pildă, pe 4 februarie 2010, ea i-a înmânat solistului trupei Holograf un premiu, în cadrul galei ”Premiile Confidenţial”.


    Martie  2016. Au stat toată seara la  poveşti, la lansarea  videoclipului  “Să aprindem torţele”
Martie 2016. Au stat toată seara la poveşti, la lansarea videoclipului “Să aprindem torţele”


    Septembrie 2013. Tania şi Bittman au fost  surprinşi într-un club din  Sibiu, în ipostaze tandreFoto: wowbiz.ro
Septembrie 2013. Tania şi Bittman au fost surprinşi într-un club din Sibiu, în ipostaze tandreFoto: wowbiz.ro

Apoi, pe 4 martie 2016, la lansarea videoclipului ”Să aprindem torţele”, ei s-au îmbrăţişat cu foc, apoi au stat la aceeaşi masă toată seara, depănând amintiri. Dar şi pe 13 septembrie 2013 s-au intersectat, la Premiile Muzicale de la Sibiu, ei fiind văzuţi în timp ce plecau împreună, alături şi de alţi prieteni, spre un local.

Bittman a avut mereu cuvinte de laudă la adresa superbei blonde, pe care a cunoscut-o într-un troleibuz: “Ţin foarte mult la Tania, suntem prieteni de foarte mulţi ani şi mi-e foarte dragă, am fost împreună acum ceva timp. Am iubit-o. Nu pot să trec pe lângă ea, pe stradă, şi să mă prefac că nu o cunosc. Nu prea ţine asta cu ciorba reîncălzită”, a declarat artistul.


    Februarie 2010. Tania i-a oferit  premiul  “Confidenţial”
Februarie 2010. Tania i-a oferit premiul “Confidenţial”

Iar pentru OK! Magazine, Dan a făcut alte dezvăluri: ”De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dragoste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dragoste cu năbădăi şi cu scântei.

Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă”.


    Iunie 2003. Au făcut o  şedinţă foto  atipică pentru  revista Tabu
Iunie 2003. Au făcut o şedinţă foto atipică pentru revista Tabu

Cât o priveşte pe Tania, ea a mărturisit că povestea lor de dragoste a luat sfârşit pentru că era ”cam nebunatică”. Dan a fost iubit de multe femei, dar pe nici una nu a invitat-o la altar. Totuşi, cea care i-a pus capac  este textiera Liliana Ştefan, cu care Dan are trei băieţi: Patrick, Mark Nicolas şi Alexandru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net