Tania Budi, femeia care nu îmbătrâneşte niciodată. A împlinit azi 50 de ani!

simeon stalpnicul png
Tania Budi (50 de ani) iubeşte ca o adolescentăFoto: arhivă personală

Actriţă, prezentatoare sau femeie de afaceri, fermecătoarea Tania Budi a cucerit până la cei 50 de ani, pe care îi împlineşte azi, 6 februarie, tot ce şi-a dorit! Vedeta, care se ocupă acum de 3 afaceri, este la fel de sexy ca în tinereţe, când fermeca bărbaţi celebri pe bandă rulantă.

Tania Budi s-a remarcat la Televiziunea Română când, pentru o perioadă, a fost una dintre crainicele postului naţional. A absolvit trei facultăţi: Jurnalism, Matematică și, la 40 de ani, a făcut şi Facultatea de Teatru. Când am întâlnit-o la eveniment monden, Tania ne-a motivat absenţa ei de pe micul ecran: “Momentan am trei afaceri de care mă ocup  şi nu cred că aş avea timp şi pentru altceva” (n.r. are un club în Mamaia, o cafenea şi un club în Constanţa).

simeon stalpnicul png
Aşa arată Tania Budi acum, la 50 de anifoto: arhivă personală

În 2006 a primit rolul Laurei Colibaba în serialul “La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a jucat alături de Florin Piersic Jr şi de Horaţiu Mălăele. Următorul rol, cel din 2010, a fost unul mic, dar de efect, în “Narcisa sălbatică”, de la Antena 1. Acolo a jucat-o pe Carolina, soţia personajului principal, Gabriel Duţu.

simeon stalpnicul png
2003-Tania Budi şi Dan Bittman, într-o şedinţă foto inedită pentru revista Tabufoto: Tabu

Şi apropo de bărbaţii din viaţa ei, vedeta a fost de multe ori în atenţia presei, pentru că mai toţi craii frumoşi din showbiz i-au dat târcoale: Dan Bitman, Cătălin Botezatu, Lucian Viziru.

simeon stalpnicul png
Lucian Viziru şi Tania Budi s-au despărţit în 2009, după câteva luni de amor

E şi firesc, ţinând cont că vedeta arată ca o păpuşă, fără prea multe eforturi: „În sezonul cald mănânc numai salate şi ciorbe din legume. Preferatele mele sunt cele din ştevie, varză şi spanac. Îmi revitalizează tot corpul şi ajută mult la detoxifierea organismului", povesteşte vedeta.

simeon stalpnicul png
Tania Budi, anul trecut, la 49 de ani
borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
giulia anghelescu2 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg