Tania Budi, în brațele iubitului tinerel de Crăciun

Ultima actualizare:

    Tania Budi și iubitul eifoto arhiva personală
Tania Budi și iubitul eifoto arhiva personală

Crăciunul este despre dragoste, nu despre mâncare, susține sus și tare Tania Budi, care a petrecut sărbătorile în brațele iubitului tinerel cu care are deja o relație de un an. Blondina s-a fotografiat lângă brad, alături de bărbatul iubit și de câinele lor, singur martor la idila celor doi.

Tania Budi simte fluturi în stomac și demonstrează încă o dată că dragostea nu ține cont de vârstă. Blondina care peste doar două luni va împlini 51 de ani radiază de fericire, iar cel care o face să strălucească este un constănţean pe nume Marin Burcea. Tânărul este caporal în Legiunea Străină, acesta fiind şi motivul pentru care Tania face naveta pe ruta România-Franţa. Acum, cei doi au sărbătorit și Crăciunul împreună, fiind un moment în care au dat curs gesturilor tandre. Cei doi s-au fotografiat lângă bradul frumos împodobit, imagine în dreptul căreia Tania a notat cât este de importantă dragostea de sărbători.

Tania Budi s-a tatuat de dragul iubitului

Tania Budi s-a iubit cu bărbaţi celebri, dar de data aceasta s-a îndreptat către un tânăr cu o cariară militară. Marin Burcea este constănţean de-al ei, dar stă mai mult prin Franţa decât în România. Tânărul este caporal în Legiunea Străină, şef de echipă şi trăgător de elită. În această primăvară, vedeta a vrut să-i facă bărbatului iubit un adevărat jurământ de iubire și 

și-a desenat pe piele cuvântul "soul", iar Marin continuarea... "mate" (n.r. suflet pereche), semn că relaţia celor doi evoluează spectaculos. Tatuajul a fost făcut și ca un cadou pentru aniversarea tânărului.

Discretă cu viaţa personală, Tania a vorbit doar despre relaţiile pe care le-a avut  cu Lucian Viziru, în 2009, cu Dan Bittman, în urmă cu 22 de ani, şi cu designerul Cătălin Botezatu.

image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net