Tania Budi, Romaniţa Iovan şi Daniela Gyorfi au 50 de ani, dar uite cum ies pe stradă! Bravo, aveţi stil!

Ultima actualizare:

    Tania Budi şi Romaniţa Iovan, printre cele mai cool apariţii din Româniafotografii: BLITZ
Tania Budi şi Romaniţa Iovan, printre cele mai cool apariţii din Româniafotografii: BLITZ

Vârsta e doar un număr în buletin pentru ele. Tania Budi, Romaniţa Iovan şi Daniela Gyorfi au avut grijă să se menţină în formă, iar apariţiile lor sunt un exemplu pentru orice femeie. Şi nu doar la siluetă au fost atente, ci şi la stilul vestimentar, pe care l-au păstrat fresh şi modern.

Fotoreporterii Click! au surprins mereu imagini cu cele trei graţii: prin Bucureşti, la cumpărături, în parc, iar de fiecare dată fetele noastre au arătat impecabil, indiferent dacă erau îmbrăcate sport sau elegant. Ce au însă comun este faptul că pot purta cu nonşalanţă şepci, tenişi, treninguri, pantaloni din piele sau tricouri cu imprimeuri haioase, stil pe care multe femei, odată cu înaintarea în vârstă, îl abandonează.

Tania Budi arată foarte bine îmbrăcată sport

Pe Tania Budi, care a împlinit vârsta de 50 de ani pe 6 februarie, am surprins-o la un supermarket, în zona în care locuieşte, iar apariţia ei a fost foarte cool. Trening, şapcă multicoloră şi o gentuţă purtată stil poştaş. Tania este printre puţinele vedete din România care arată perfect fără machiaj sau în orice situaţie: şi la plajă, şi la premiere de film, pe covor roşu.

Romaniţa Iovan a împlinit vârsta de 54 de ani

Romaniţa Iovan a împlinit vârsta de 54 de ani pe 3 octombrie, dar mereu arată cu 10 ani mai tânără. Nu se abate de la obiceiurile care îi asigură acest tonus excelent. Ca să arate aşa, Romaniţa nu se înfometează şi nici nu face coadă la clinicile de chirurgie estetică. Doar respectă câteva reguli esenţiale: “De când mă ştiu, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi: 1.000 de abdomene acasă”, a declarat Romaniţa pentru Click! Pe ea am surprins-o îmbrăcată într-o ţinută care îi venea perfect şi care o întinerea şi mai mult: tenişi, tricou cu Pink Floyd, pantaloni din material uşor şi o gentuţă roşie, pe mână.

Daniela Gyorfi are greutatea de 50 kg

Nici Daniela Gyorfi nu e mai prejos, căci la capitolul vestimentaţie, solista concurează de la egal, la egal, cu orice puştoaică. Daniela, care a împlinit 50 de ani pe 12 octombrie, preferă hainele sexy, pantalonii din piele, vestele din blană sau rochiţele mulate, pe care le accesorizează şic. “La 50 de ani am 50 kg, iar dacă mă îngraş un kil, iau foc”, ne declara ea, semn că pune mare preţ pe felul în care arată.

Citeşte şi:

Daniela Gyorfi: «La 50 de ani am 50 kg, iar dacă mă îngraș un kil, iau foc»

Sexy la plajă! Secretele divelor de 50 de ani

image
image
image
image
image
image
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
cub madalina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net