Tania Budi și-a găsit iubit soldat. Face naveta ca să-i fie alături

Ultima actualizare:

  Tania, fericită alături de noul iubit
Tania, fericită alături de noul iubit

De curând a împlinit 50 de ani, însă arată fantastic şi este extrem de energică. Secretul? Tania Budi iubeşte din nou! De câteva săptămâni, vedeta face naveta România-Franţa, pentru Marin Burcea, un constănţean care activează ca şi caporal în Legiunea Străină.

”Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine”, spunea recent Tania Budi şi se pare că acesta este motivul pentru care arată aşa de bine. 

De-a lungul timpului, Tania Budi s-a cuplat numai cu bărbaţi rebeli, dar ultimul se pare că îi întrece pe toţi. Frumoasa constănţeancă iubeşte din nou, iar norocosul este un bărbat din oraşul ei de origine. Nu este cântăreţ, nici afacerist. 


  L-a vizitat în Franţa
L-a vizitat în Franţa

Tânărul plin de muşchi se numeşte Marin Burcea şi are o meserie periculoasă, având gradul de caporal în Legiunea Străină, şi specializarea de şef de echipă şi trăgător de elită. În ciuda meseriei care-l prezintă ca pe un dur, iată că bărbatului i-a înmuiat inima frumoasa Tania, care de mai bine de o lună face naveta pentru el, în Franţa. 

În februarie, a stat o săptămână la Paris şi a sărbătorit aniversarea de 50 de ani cu iubitul care a răsfăţat-o într-un hotel de cinci stele- Four Seasons Hotel George V Paris, unde cea mai ieftină cameră costă 1.000 de euro pe noapte. 

Iată că, de Mărţişor, Tania s-a aflat din nou în Franţa. Venirea primăverii a sărbătorit-o de data aceasta într-un alt oraş, şi anume  Marsilia, chiar lângă locul de muncă al iubitului ei. 


  Marin e caporal în Legiunea Străină
Marin e caporal în Legiunea Străină

Se pare că vor petrece mai mult timp, căci pe data de 16 martie este ziua lui Marin Burcea. Se pare că relaţia este cât se poate de serioasă având în vedere că Tania şi-a postat o poză în braţele bărbatului care o face fericită. 

După cum se ştie, este una dintre vedetele extrem de discrete cu viaţa intimă şi, în afară de Dan Bittman,  Cătălin Botezatu şi Lucian Viziru, ea nu a vorbit despre vreun alt bărbat din viaţa ei.  

Să ajungi caporal în Legiunea Străină nu este o muncă uşoară. Centrul de recrutare se află la Aubagne (lângă Marsilia), iar avansarea este destul de greoaie, astfel că iubitul Taniei a ajuns în funcţia de caporal după mai bine de doi ani de serviciu şi o perioadă în care nu şi-a văzut familia. 

La început a avut un salariu puţin peste 1.000 de euro, însă pentru misiuni poate să primească 20.000 de euro. O misiune durează 4 luni, iar într-un an poate face două astfel de misiuni care  sunt extrem de periculoase. 

Tania a avut trei relaţii celebre

A fost şi este una dintre femeile după care tânjesc bărbaţii. 


  Cu Dan Bittman
Cu Dan Bittman

Frumoasă, pedantă şi pe picioarele ei, căci s-a descurcat întotdeauna cu banii pentru că deţine un club în Constanţa, s-a iubit cu trei bărbaţi celebri.


  Tania, alături de Cătălin Botezatu
Tania, alături de Cătălin Botezatu

Cu Lucian Viziru, în 2009, iar aventura a durat o vară. Cu Dan Bittman s-a iubit în urmă cu 22 de ani şi au păstrat relaţia de prietenie şi după ce s-au despărţit. 

Şi relaţia cu designerul Cătălin Botezatu a fost specială şi, după despărţire, au păstrat prietenia. S-au cunoscut în anii ’90, iar Bote a vrut să o ia de nevastă. 


  Cu Lucian Viziru
Cu Lucian Viziru
image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net