Tatăl lui Ruby și-a spus povestea de viață la "Chefi la cuțite": "Am fost un golan". Manuel Grigore a luat 3 cuțite

image
Tatăl lui Ruby, Manuel Grigore, a gătit cartofi umpluți la "Chefi la cuțite"foto: Antena 1

A venit la "Chefi la cuțite” pentru a-și impresiona fiica celebră și a reușit! Manuel Grigore, tatăl lui Ruby, și-a spus în premieră povestea de viață la “Chefi la cuțite“ (Antena 1) și a luat nu mai puțin de trei cuțite cu preparatul lui, trecând în etapa următoare.

Manuel Grigore a gătit cartofi umpluți cu carne, după o rețetă moștenită din familie. “Cartofii umpluți îi fac datorită mamei mele, sunt umpluți cu carne. Am făcut un sos rapid. Vreau să-i arăt fetei mele că sunt bucătar. O să fie dezamăgită dacă nu iau cuțitul, așa că nu i-am spus că am venit aici”, a spus tatăl lui Ruby, înainte de jurizarea preparatului. Chefii au fost încântați după ce au gustat din mâncarea bărbatului, care a primit trei cuțite. ”E foarte gustos, mai bun ca ardeiul umplut“, a spus chef Florin Dumitrescu.

Tatăl lui Ruby: “Cu Claudia mă mândresc din suflet”

În premieră, tatăl cântăreței și-a spus povestea de viață, care este una impresionantă. ”Fiica mea crede că sunt cel mai bun. O să fie mândră de mine. Nu mă interesează ce cred alții. Am o cârciumă în Centrul vechi în Constanța, unde vindem grătare, burgeri. Eu le gătesc. Am lucrat ca ospătar pe timpuri. Am plecat în Italia și am stat acolo 27 de ani. Am luat-o și pe soția mea. Ruby a stat cu bunica acasă".

Tatăl lui Ruby s-a recăsătorit

"Am lucrat de la 16 ani la o întreprindere de prelucrare a lemnului. Pe mine m-a costat, mi-a scăpat pe mână un cuțit și mi-am tăiat două degete. La 16 ani am cunoscut-o pe soția mea, la 16 ani jumătate a rămas însărcinată cu Ruby. Am devenit tată la 18 ani. Cu Claudia mă mândresc în suflet. Nu îmi place să spun că sunt tatăl Claudiei (alias Ruby) pentru că pare că profit de fata mea. Cu mama Claudiei am stat până la 36 de ani. Mi-a dat prea multă libertate. Nu exista ea, existam doar eu. Am fost puțin golan, dar am iubit-o. Acum sunt recăsătorit”, a mai spus bărbatul, la Antena 1.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Contraofensiva din Herson FOTO Captură video jpg
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg