Tatăl lui Salam, operat în Germania, a murit în drum spre casă


    Florin SalamFoto: Click!
Florin SalamFoto: Click!

Manelistul Florin Stoian, cunoscut ca “Salam”, trece prin clipe grele. Tatăl său a murit marţi dimineaţă, după o lungă luptă cu o boală necruţătoare. Celebrul interpret se pregăteşte să-şi conducă joi tatăl pe ultimul drum.

Jale mare acasă la Florin Salam. Copiii săi, rudele şi apropiaţii s-au strâns la casa din Berceni a celebrului manelist pentru a-l plânge pe Ion Stoian, tatăl cântăreţului. Moartea bărbatului i-a luat prin surprindere pe toţi cei din familie.

Florin şi † Fănica, la nuntă
Florin şi † Fănica, la nuntă

Deşi bărbatul în vârstă de 60 de ani suferea de cancer la gât, iar boala se generalizase şi ajunsese şi la plămâni, Salam a tot sperat să-şi salveze tatăl, şi-l trimisese la o clinică din Germania.

Ion Stoian, tatal lui Florin Salam
Ion Stoian, tatal lui Florin Salam

Ion Stoian a fost operat în urmă cu o săptămână, iar marţi dimineaţa, când s-a produs tragedia, era transportat cu o ambulanţă către România. ”În seara asta (n.r. miercuri seara) o să merg la priveghi, să aprind o lumânare. Florin suferă, ca orice copil care şi-a pierdut părintele. A făcut orice pentru el, dar nu s-a putut mai mult. Şi eu am trecut prin chestii de genul acesta. Acum 5 ani, tata a murit de cancer la pancreas. Am fost pe la toate spitalele, dar degeaba”, ne-a declarat Dan Bursuc.

La vila din Berceni, doar o coroană şi câteva rude amintesc de tragedie
La vila din Berceni, doar o coroană şi câteva rude amintesc de tragedie

Reporterii Click! au fost acasă la Salam şi au găsit la priveghi câteva rude şi prieteni apropiaţi ai manelistului. Doar câteva persoane şi câteva coroane de flori. Nimic ţipător, nimic ieşit din tipare. La poarta vilei din Berceni, doar câţiva oameni ai străzii aşteptau să le pice ceva de pomană. În rest, linişte şi pace! Ore în şir, cei câţiva membri ai familiei s-au întreţinut în livingul vilei şi numai din când în când mai ieşeau să arunce un ochi la poartă, semn că aşteptau mai multă lume la priveghi. Printre primii care au ajuns să depună coroane de flori a fost chiar nepoata defunctului, fiica manelistului Florin Salam, Betty şi iubitul acesteia. Ion Salam  va fi înmormântat astăzi, 1 septembrie, la Cimitirul Berceni 2.

Prima soție a solistului a murit la 27 de ani

Betty, fiica lui Salam,  a venit însoţită de iubitul ei
Betty, fiica lui Salam, a venit însoţită de iubitul ei

Florin Salam a mai trecut printr-o dramă, în Duminica Floriilor din 2009, când și-a pierdut prima soție, Ștefania. Fănica, aşa cum o alintau apropiații, s-a stins pe un pat de spital, la numai 27 de ani. Ea fusese internată la Spitalul Floreasca și operată de urgență. Avea blocaj renal, agravat de o infecție la rinichi. În plus, suferea de ciroză hepatică. Din păcate, medicii n-au putut-o salva, astfel că, după doar doi ani de căsnicie, Salam și-a pierdut soția. Ei au avut împreună doi copii.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg