Teo i-a spus fiicei sale că este adoptată, în direct. Reacția copilei

Ultima actualizare:

    Teo Trandafir și fiica ei, Maiafoto: captură video
Teo Trandafir și fiica ei, Maiafoto: captură video

Teo Trandafir și fiica ei au o relație cu adevărat specială. Vedeta a adoptat-o pe Maia încă de când era mică, iar pe parcursul anilor au ajuns să formeze o legătură foarte strânsă.

Recent, într-una dintre transmisiunile live de pe Facebook, Teo a avut-o invitată pe însăși fiica ei. În timpul filmării, vedeta i-a spus Maiei că nu sunt „rude de sânge”, iar reacția copilei a fost una cu adevărat înduioșătoare.

„Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viața ta, atunci când tu te-ai născut, și ne-am așteptat ca la un moment dat să existe discrepanțe între noi. Mai ales că tu ești într-o situație mai specială și noi două nu suntem... cum spun oamenii, «rude de sânge»”, a spus Teo.

„Am clădit împreună o relație foarte strânsă. Ne înțelegeam din priviri, gesturi, mimică. Nu aș putea spune cuiva „mamă” care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce știu azi. Și asta cu sângele, după părerea mea, nu e cea mai potrivită chestie. Sunt frați de sânge care nu se înțeleg, și copii de sânge și tot felul, care nu au relații tocmai potrivite cu părinții lor”, a răspuns Maia.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net