Teo i-a spus fiicei sale că este adoptată, în direct. Reacția copilei

8 aprilie 2017
article img
Teo Trandafir și fiica ei, Maiafoto: captură video

Teo Trandafir și fiica ei au o relație cu adevărat specială. Vedeta a adoptat-o pe Maia încă de când era mică, iar pe parcursul anilor au ajuns să formeze o legătură foarte strânsă.

Recent, într-una dintre transmisiunile live de pe Facebook, Teo a avut-o invitată pe însăși fiica ei. În timpul filmării, vedeta i-a spus Maiei că nu sunt „rude de sânge”, iar reacția copilei a fost una cu adevărat înduioșătoare.

„Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viața ta, atunci când tu te-ai născut, și ne-am așteptat ca la un moment dat să existe discrepanțe între noi. Mai ales că tu ești într-o situație mai specială și noi două nu suntem... cum spun oamenii, «rude de sânge»”, a spus Teo.

„Am clădit împreună o relație foarte strânsă. Ne înțelegeam din priviri, gesturi, mimică. Nu aș putea spune cuiva „mamă” care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce știu azi. Și asta cu sângele, după părerea mea, nu e cea mai potrivită chestie. Sunt frați de sânge care nu se înțeleg, și copii de sânge și tot felul, care nu au relații tocmai potrivite cu părinții lor”, a răspuns Maia.