Teo Trandafir, detalii emoționante despre adopția Maiei: "Nu înțelegeam ce m-a lovit, a venit ca trăsnetul"

image
Teo Trandafir și fiica ei, Maiafoto: arhivă personală

La 53 de ani, Teo Trandafir se mândrește cu o frumusețe de fată și are și de ce. Maia are 17 ani și este o elevă de nota 10, iar prezentatoarea de la Kanal D și fata ei sunt cele mai bune prietene. Îndrăgita vedetă a devenit mama Maiei la 35 de ani, atunci când a decis să o adopte pe micuța fetiță. Prezentatoarea Kanal D a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre momentul emoționant în care a devenit mamă adoptivă.

“Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească. Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă. Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată. Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel. Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru", a declarat Teo, într-un interviu pentru Life.ro.

„Suntem identice și avem foarte multe lucruri în comun”

Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiței că a fost adoptată ba, mai mult, a discutat cu ea pe această temă încă de când era foarte mică. “Am avut încredere în ea. Am știut că dacă îi spun așa cum știe ea să înțeleagă, va fi totul în regulă. Am făcut acest lucru când am simțit că ea este pregătită și când m-am simțit și eu pregătită să fac acest pas. I-am explicat cu toată onestitatea importanța ei în viața mea, că este soarele de pe cerul meu și că fără ea nu aș fi fost eu", a mai declarat Teo.

Maia și mama ei sunt extrem de apropiate, vorbesc despre absolut orice și se bazează una pe alta atunci când au o problemă. „Nouă ne place să ne uităm la televizor, ne așteptăm una pe alta la seriale, pentru că ne plac aceleași tipologii. Ne place să ne comandăm de mâncare. Maia mă vede după ochi ce aș mânca, îi place să comande pentru mine. Mie îmi plac generozitățile, sensibilitățile ei, empatia aceasta și felul în care intuiește ceea ce îmi doresc. Suntem identice și avem foarte multe lucruri în comun, și ne place să facem lucruri împreună", a adăugat prezentatoarea de la Kanal D pentru sursa citată.

Citește și:

INTERVIU Teo Trandafir, declarații curajoase despre căsnicie și iubire. Cum e viața ei alături de o adolescentă de 17 ani

INTERVIU Teo Trandafir: «Nu am avut curaj să plecăm în vacanță». Dezvăluiri sincere despre lucrurile neplăcute din viața vedetei

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
seim letonia shutterstock 2046797567 jpg
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png