Tincuța Fernea de la Vocea Romaniei, salvata de un compozitor celebru

Ultima actualizare:

    Tincuța Fernea a concurat la „Vocea României” (PRO TV) - sezonul 5 - în echipa lui Tudor Chirilăcolaj: Click!
Tincuța Fernea a concurat la „Vocea României” (PRO TV) - sezonul 5 - în echipa lui Tudor Chirilăcolaj: Click!

Are doar 16 ani, dar a reușit să iște un scandal-monstru la „Vocea României”. Tincuța Fernea a părăsit vineri (11 decembrie) emisiunea-concurs de la PRO TV, însă a câștigat mai multă popularitate decât dacă ar fi plecat acasă cu trofeul, este de părere un compozitor celebru.

Compozitorul Mihai Alexandru (50 de ani), care a stat în spatele multor soliști de renume – precum Nicola, Laura Stoica, Luminița Anghel, Marcel Pavel, Nico, Andra, anunță că este de partea tinerei concurente Tincuța Fernea care a fost criticată în timpul competiției de propriul ei antrenor, Tudor Chirilă (41 de ani). „O cunosc de mică, mai ales că a participat la mai multe festivaluri muzicale, unde făceam parte din juriu. Am văzut-o cum evoluează şi cred că cei de la «X-Factor» şi «Vocea României» ar trebui să le mulţumească profesorilor de canto că scot asemnea voci din clasele lor. Ca specialist, eu şi familia ei ştim că nu a fost cea mai bună voce din concurs, însă a avut un parcurs foarte bun la concursul de la «Vocea României». A fost cea mai votată - şi chiar eu am trimis nenumărate voturi de pe mai multe telefoane, însă a ieşit cine trebuie. Pot spune că puştiul acela, Tommy, nu a cântat mai bine ca ea. Tincuţa merita să meargă mai departe în concurs, chiar dacă piesa dată nu i-a venit ca o mănuşă”, a declarat Mihai Alexandru, pentru Click!

Compozitorul Mihai Alexandru vrea să compună special pentru Tincuța Fernea

Compozitorul Mihai Alexandru se cunoaște cu părinții Tincuței Fernea de când solista avea câțiva anișori
Compozitorul Mihai Alexandru se cunoaște cu părinții Tincuței Fernea de când solista avea câțiva anișori

„Noi ne-am apucat să lucrăm la o piesă după «Vocea României» şi o vom lansa în maximum trei săptămâni. Vreau să o susţin, pentru că e talentată şi are potenţial. Tudor a salvat-o şi tot el i-a şifonat imaginea. Cu ce va face după «Vocea României», Tincuţa îşi va spăla imaginea unei fete de 16 ani pe care au murdărit-o alţii. Nu e corect ce i-au făcut”, a mai spus compozitorul, pentru Click!

Criticată dur de propriul ei antrenor, Tudor Chirilă

La audițiile pe nevăzute, Tincuța Fernea a întors două scaune, pe cel al lui Marius Moga și pe cel al lui Tudor Chirilă. A intrat în concurs în echipa solistului trupei Vama, dar relația cu aceasta a devenit tenionată pe parcurs. Tudor Chirilă a declarat public că se simte foarte deranjat de faptul că tânăra sa concurentă se bucură de sprijinul nejustificat al consiliului județean din Satu Mare, orașul ei natal. „Am primit poze cu panouri de prin oraş, link-uri cu articole de presă, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc. Se pare că preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a susţinut chiar şi o conferinţă de presă, în care anunţa susţinerea Tincuţei din partea instituţiei. S-au printat afişe cu grafica preluată de pe pagina de Facebook «Vocea României», pe care Consiliul şi-a pus propria siglă. O parte din materialele promoţionale foloseau inclusiv fotografia mea şi a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am întors la Tincuţa la audiţii) şi logo-ul «Vocea României», fără acordul deţinătorilor drepturilor... Din punctul meu de vedere, implicarea unei instituţii publice într-un astfel de concurs de divertisment înseamnă un sprijin nejustificat pentru un concurent. În plus, e un gest de imixtiune politică, pentru că ştim cine sunt reprezentanţii consiliilor judeţene şi cum au fost aleşi. Mă revoltă mai ales faptul că s-au folosit de imaginea mea, fără acordul meu. Într-o notă mai personală și sinceră mărturisesc că sunt încă revoltat de cele întâmplate. Cu toate astea, pentru că îmi doresc să fiu un profesionist și mai ales pentru că nu vreau să devin autorul unei noi discriminări am să continui să o antrenez pe Tincuța Fernea la «Vocea României», încercând să-i aleg cele mai potrivite piese și să-i acord cele mai bune sfaturi”, a scris Tudor Chirilă, pe blog, la 7 decembrie.

Așa a cântat Tincuța Fernea la audițiile pe nevăzute de la „Vocea României”

Așa a cântat Tincuța Fernea în prima semifinală de la „Vocea României”

Vocea Romaniei - Semifinala 2015: Tincuta Fernea - The Winner Takes It All pe vocearomaniei.protv.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net