Tolea Ciumac nu se satură de senzații tari

Ultima actualizare:

    Iată-l pe «uriașul» pe care cazul Elodia l-a făcut celebru acum zece ani!
Iată-l pe «uriașul» pe care cazul Elodia l-a făcut celebru acum zece ani!

Uriaşul basarabean Tolea Ciumac ar fi rămas un ilustru necunoscut publicului larg dacă n-ar fi apărut „cazul Elodia”. Postul de televiziune OTV l-a făcut vedetă acum zece ani, odată cu serialul dedicat dispariţiei avocatei, iar viaţa lui s-a schimbat radical.

Ecourile dispariţiei Elodiei Ghinescu s-au stins, iar oamenii pe care avocata i-a adus, fără voia ei, în atenţia publicului larg, îşi văd acum de noua lor viaţă.

Cu ceva fire albe în păr şi barbă, cu multe kilograme în plus, dar şi dornic de senzaţii tari. Aşa l-au surprins recent fotoreporterii Click! la Mamaia pe basarabeanul care în 2007 uimea România. Tolea nu s-a mulţumit cu câteva ore de plajă şi cu o banală baie în mare, aşa că a ales să simtă adrenalina înfruntând valurile cu skijetul. Poftă de senzaţii tari a avut dintotdeauna: înainte să devină celebru la OTV, era campion la K1, împărţind cu „generozitate” lovituri năucitoare.


    Tolea, în 2007  cu fiul său, Saşa
Tolea, în 2007 cu fiul său, Saşa


    Click! v-a prezentat pe larg, la vremea  respectivă, detalii despre scandalul  uriaş de la OTV. Luptătorul l-a aruncat în  tomberon pe realizatorul Dan Diaconescu
Click! v-a prezentat pe larg, la vremea respectivă, detalii despre scandalul uriaş de la OTV. Luptătorul l-a aruncat în tomberon pe realizatorul Dan Diaconescu

Tolea Ciumac (43 de ani) a fost „aruncat” în vâltoarea evenimentelor de nicăieri. A devenit „personaj” după ce soţia lui de la acea vreme, Magda Ciumac, l-a acuzat în celebra emisiune ”Dan Diaconescu direct” că ar fi implicat în dispariţia Elodiei. De aici a început nebunia. A atins vârful popularităţii atunci când, în direct, a vrut să-l arunce pe Dan Diaconescu într-un tomberon de gunoi, supărat pe minciunile care se spuneau pe post.

Scandalurile din platou au continuat şi în familie: pe măsură ce serialul de la OTV dedicat Elodiei înainta, lucrurile se înrăutăţeau. Tolea şi Magda Ciumac s-au despărţit, au început lupta în instanţă pentru fiul lor, Saşa, care avea pe atunci 2 ani, s-au acuzat reciproc de răpire. Zece ani mai târziu, fiecare pare să-şi fi regăsit liniştea. Magda şi-a refăcut viaţa şi are grijă de Saşa, a cărei custodie a câştigat-o, iar Tolea este din nou tătic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net