Tort de 35 de kilograme la botezul fetiţei lui Pepe EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui carusel
Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui carusel

Duminică (30 august) a fost o zi importantă pentru Pepe (36 de ani) şi Raluca Pascu (23 de ani). Artistul şi soţia şi-au botezat fetiţa la Biserica Sfântul Fanurie, din Capitală, iar după creştinare, cei peste 250 de invitaţi s-au distrat la un local de fiţe din nodul Bucureştiului. Micuţa Rosa Alexandra a avut un tort regal, cu trandafiri şi carusel, care a cântărit 35 de kilograme.

Toată lumea bună s-a strâns la creştinarea micuţei Rosa Alexandra, fiica lui Pepe şi a Ralucăi. În curtea lăcaşului au ajuns la ora stabilită familiile acestora, rudele, dar şi mai multe vedete din showbiz, în frunte cu celebrii naşi Andra (29 de ani) şi Cătălin Măruţă (37 de ani).

Tort senzaţional pentru Rosa Alexandra


    Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui caruselFoto: Arhiva personală
Prăjitura festivă a fost făcută sub forma unui caruselFoto: Arhiva personală

Slujba de botez a durat aproape două ore, iar părinţii fetiţei în vârstă de patru luni au fost extrem de emoţionaţi, chiar dacă în urmă cu doi ani, au trecut prin aceeaşi experienţă cu primul lor copil, Maria (3 ani). Apoi, din strada Cerceluş, alaiul s-a îndreptat spre zona de nord a capitalei, mai precis la Aristocrat Events Hall, unde Pepe şi Raluca au încins petrecerea alături de cei 250 de invitaţi. Artistul a ţinut să-i surprindă din toate punctele de vedere, aşa că de la aranjamente, până la meniu totul a fost la superlativ, cu atât mai mult ptăjitura festivă.

Tortul a fost în formă de carusel, decorat cu trandafiraşi albi şi roşii, şi căluţi din marţipan, este înalt de 80 de cm, a avut cinci etaje şi a cântărit nici mai mult, nici mai puţin de 35 de kilograme. A conţinut ciocolată belgiană, cruntz şi vişine. “Tema a fost trandafirul, Rosa- numele fetiţei, aşa că s-a regăsit. Petalele, bobocii de trandafiri, căluţii, dantelele din zahăr au fost creionate mai întâi şi apoi realizate de noi în decursul a două săptămâni. Ingredientele au fost alese de Raluca. Cremă fină din ciocolată Callebaut, vişină, blat de ciocolată şi un strat subţire din ciocolată crocantă”, a declarat Paula Lepădatu, de la cofetăria Dulce by Paula. Trandafirii au predominat şi în candy bar. “Ne-am rezervat ultima săptămână pentru realizarea prăjiturilor de pe candy bar care sper că vor fi o surpriză plăcută atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Sunt delicioase şi sunt relaizate din ingredient bio”, ne-a mai spus patroana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net