Tortul- dovlecel al prințesei lui Adi Cristea a costat 1.000 €

Tortul Raniei, fiica lui  Adrian Cristea şi  a Denisei Nechifor,  ne-a amintit de  ”Cenuşăreasa”
Tortul Raniei, fiica lui Adrian Cristea şi a Denisei Nechifor, ne-a amintit de ”Cenuşăreasa”

Petrecerile s-au ţinut lanţ, în ultimele zile, în familiile vedetelor. Micuţii sărbătoriţi au primit în dar, de la celebrii părinţi, torturi delicioase, cu personaje din ”Cenuşăreasa” sau ”Micul meu ponei”. De departe, cel mai impresionant a fost al Raniei, fiica fotbalistului Adrian Cristea şi a fotomodelului Denisa Nechifor, care a împlinit 10 anişori.

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea au organizat o petrecere cu dulciuri, muzică şi voie bună, pe 17 septembrie, pentru Rania, fiica lor, care pe 10 septembrie a împlinit 10 ani.

Elena Gheorghe şi fiica ei,  Nicole, lângă tortul  de 200 de euro desprins din povestea ”Micul meu ponei”
Elena Gheorghe şi fiica ei, Nicole, lângă tortul de 200 de euro desprins din povestea ”Micul meu ponei”

Sărbătorita a sărit în sus de bucurie când a văzut imensul tort, realizat cu măiestrie de o firmă din Maramureş, care lucrează şi pentru export: ”A fost un tort foarte mare şi frumos, a cântărit peste 20 de kilograme şi a avut ca sursă de inspiraţie povestea Cenuşăresei, care seara pleacă spre balul de la palat într-o caleaşcă în formă de dovleac. Desertul a costat în jur de 1.000 de euro şi a fost adus într-o maşină frigorifică tocmai din Maramureş. A fost şi foarte gustos, din fructe şi din ciocolată, totul fiind apoi îmbrăcat în marţipan”, ne-a declarat Denisa Nechifor. Deşi ea şi tatăl fetiţei, fotbalistul Adrian Cristea, s-au despărţit în urmă cu mai bine de opt ani, iată că ei au decis să rămână în relaţii bune de dragul Raniei, pe care amândoi o idolatrizează. Iar la petrecerile micuţei, dar şi la serbările şcolare, Denisa şi Adrian apar mereu împreună, reuşind să treacă cu brio peste neînţelegerile din trecut.


    Elena Gheorghe şi fiica ei,  Nicole, lângă tortul  de 200 de euro desprins din povestea ”Micul meu ponei”
Elena Gheorghe şi fiica ei, Nicole, lângă tortul de 200 de euro desprins din povestea ”Micul meu ponei”

Dar şi solista Elena Gheorghe (33 de ani) şi soţul ei, Cornel Ene, s-au pregătit ca la carte pentru petrecerea care a avut loc duminica trecută, când au rupt turta bebeluşei lor, Amelie Nicole, în vârstă de un anişor. Micuţa a ales de pe tavă o perie, un microfon şi o foarfecă, semn că va străluci şi ea, cândva, în lumina reflectoarelor. La chef au participat în jur de 70 de invitaţi, aceştia fiind răsfăţaţi cu mâncăruri alese. Iar tortul, care părea mai degrabă o reclamă a filmului de desene animate ”Micul meu ponei”, a fost realizat din marţipan, a cântărit peste zece kilograme şi a costat în jur de 200 de euro. La chef s-a dănţuit până în zori, inclusiv pe muzică machedonească. 

Fiica Biancăi a primit un tort din bezea

Ieri, şi în casa Biancăi Drăguşanu (36 de ani) a fost sărbătoare, căci fetiţa ei şi a lui Victor Slav, Sofia Natalia, a împlinit 2 anişori. Bianca nu a etalat pe Facebook vreo petrecere grandioasă, ci momentul emoţionant în care micuţa a primit tortul aniversar. Este vorba despre celebra prăjitură pavlova (tort de bezea denumit aşa după numele balerinei Anna Pavlova), pe care Bianca a primit-o cadou de la prietena ei, Victoria Popescu, specialistă în deserturi de acest gen. “Este ziua prinţesei mele. Te iubesc, îngeraş!”, i-a urat Bianca fiicei.

Bebeluşa Gabrielei Cristea, desert cu trei etaje

Petrecere mare a fost, weekendul trecut, şi în casa Gabrielei Cristea (43 de ani) şi a lui Tavi Clonda. Frumoasa lor fetiţă, Bella Victoria Margot, a împlinit un anişor. Primul ei tort a fost superb: “A cântărit în jur de şapte kilograme şi a fost cu trei feluri de ciocolată, dar şi cu fructe de pădure. A fost un deliciu! Plus că pe lângă asta am avut şi un candy bar cu foarte multe prăjiturele”, a declarat Tavi Clonda pentru Click!

Tort roz pentru fiica Andei Călin

Anda Călin (27 de ani),  care mai nou a prins o rubrică de frumuseţe la Antena Stars, a sărbătorit-o marţi pe Anastasia Maria, fiica ei şi a lui Liviu Vârciu, care a împlinit un anişor. Bebeluşa a primit în dar jucării şi rochiţe, dar şi un tort superb, roz. Anda ne-a vorbit despre acest eveniment care a emoţionat-o foarte mult: “Tortul este primit de la mama mea, l-a făcut din şerbet şi fructe de pădure. A fost foarte bun”, a declarat Anda pentru Click!

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png