Totul despre aplica╚Ťia care a ├«mb─âtr├ónit vedetele pe Instagram

13 iulie 2019
image
Speak și-a șocat fanii pe Instagram

Un val de vedete ├«mb─âtr├ónite au ap─ârut pe re╚Ťelele de socializare, ├«ns─â nu multe persoane au ├«n╚Ťeles ce s-a ├«nt├ómplat. Bobonete, Speak ╚Öi Adda sunt doar c├óteva dintre vedetele care ╚Öi-au ╚Öocat fanii pe re╚Ťelele de socializare cu chipurile lor ├«mb─âtr├ónite.

Cu toate astea, imaginile au fost publicate pentru amuzamentul fanilor, iar vedetele au explicat c─â au folosit doar o aplica╚Ťie de pe internet cu care ╚Öi-au editat fotografiile. 

image
Adda ╚Öi so╚Ťul ei ╚Öi-au amuzat fanii pe Instagram

Unul dintre cele mai ╚Öocante schimb─âri a fost a lui Speak. Artistul ╚Öi-a vopsit p─ârul ├«n aplica╚Ťie ╚Öi a avut grij─â ca fanii s─â-l confunde cu o persoan─â mult mai ├«n v├órst─â dec├ót el. 

image
Shef Florin Dumitescu ╚Öi-a amuzat, la r├óndul lui, fanii de pe re╚Ťelele de socializare

Adda s-a al─âturat vedetelor puse pe ╚Öotii pe re╚Ťelele de socializare. Astfel c─â, a ales o imagine ├«n care apare ╚Öi so╚Ťul ei ╚Öi ╚Öi-a amuzat fanii de pe Instagram. 

image
Codin Maticiuc

Aplica╚Ťia se nume╚Öte ┬źFaceapp┬╗ ╚Öi este ├«n vog─â acum pe Instagram datorit─â efectelor pe care le de╚Ťine. Utilizatorii ei ├«╚Öi pot schimba culoarea p─ârului, ├«╚Öi pot pune barb─â sau se pot ├«mb─âtr├óni. Iar vedetele noastre au fost primele care au vrut s─â-╚Öi modifice fotografiile. 

image
Mihai Bobonete și-a uimit fanii cu o schimbare uluitoare

Mihai Bobonete a publicat o imagine cu care ╚Öi-a amuzat fanii ├«n sitlul s─âu umoristic, iar p─âl─âria de pe cap i s-a potrivit de minune mo╚Öule╚Ťului care a devenit cu ajutorul aplica╚Ťiei.

image
Mihai Bobonete și-a uimit fanii cu o schimbare uluitoareFoto Instagram
cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png