Totul despre aplicația care a îmbătrânit vedetele pe Instagram

13 iulie 2019
article img
Delia și soțul ei au folosit aplicația și fanii au râs copiosFoto Instagram

Un val de vedete îmbătrânite au apărut pe rețelele de socializare, însă nu multe persoane au înțeles ce s-a întâmplat. Bobonete, Speak și Adda sunt doar câteva dintre vedetele care și-au șocat fanii pe rețelele de socializare cu chipurile lor îmbătrânite.

Cu toate astea, imaginile au fost publicate pentru amuzamentul fanilor, iar vedetele au explicat că au folosit doar o aplicație de pe internet cu care și-au editat fotografiile. 

article img
Codin Maticiuc Foto Instagram

Unul dintre cele mai șocante schimbări a fost a lui Speak. Artistul și-a vopsit părul în aplicație și a avut grijă ca fanii să-l confunde cu o persoană mult mai în vârstă decât el. 

article img
Speak și-a șocat fanii pe InstagramFoto Instagram

Adda s-a alăturat vedetelor puse pe șotii pe rețelele de socializare. Astfel că, a ales o imagine în care apare și soțul ei și și-a amuzat fanii de pe Instagram. 

article img
Adda și soțul ei și-au amuzat fanii pe InstagramFoto Instagram

Aplicația se numește «Faceapp» și este în vogă acum pe Instagram datorită efectelor pe care le deține. Utilizatorii ei își pot schimba culoarea părului, își pot pune barbă sau se pot îmbătrâni. Iar vedetele noastre au fost primele care au vrut să-și modifice fotografiile. 

article img
Shef Florin Dumitescu și-a amuzat, la rândul lui, fanii de pe rețelele de socializareFoto Instagram

Mihai Bobonete a publicat o imagine cu care și-a amuzat fanii în sitlul său umoristic, iar pălăria de pe cap i s-a potrivit de minune moșulețului care a devenit cu ajutorul aplicației.

article img
Mihai Bobonete și-a uimit fanii cu o schimbare uluitoareFoto Instagram