Totul despre prietenia dintre CRBL si Oase, câștigătorii de la «Asia Express»

Ultima actualizare:
Oase și CRBL au fost uniți de dans și de pasiunea pentru kendama
Oase și CRBL au fost uniți de dans și de pasiunea pentru kendama

CRBL, alias Eduard Mihail Andreianu (40 de ani), şi Oase, alias Ionuţ Dongo, sunt câştigătorii celui de-al doilea sezon al reality-showului “Asia Express” şi al premiului de 30.000 de euro. Click! a stat de vorbă cu ei şi a aflat de când sunt prieteni şi prin ce au trecut cei doi de-a lungul timpului.

CRBL şi Oase au stat peste două luni în India, unde au filmat pentru realiy-showul “Asia Express”, difuzat, cu audiențe uriașe, de Antena 1. Au băut urină de vacă, au făcut autostopul, au dormit pe jos, au făcut parodie după “Lanţul amintirilor”, de la Bolywood, Oase şi-a rupt piciorul şi multe altele. Dar, în cele din urmă, se pare că totul a meritat, căci au ieșit câștigători. CRBL şi Oase ne-au povestit mai multe despte ei şi despre prietenia lor. “Suntem prieteni cam de 14-15 ani, de foarte mult timp. A fost fan Simplu, a fost fan CRBL, breakdance-ul ne-a unit. După care, vinovaţi pentru tot fenomenul Kendama România suntem tot noi doi. Este cel mai bun prieten al meu şi prietenii se număra pe degetele de la o mană. El este degetul mijlociu”, ne-a povestit CRBL. La rândul său, Oase, pe numele său adevărat Ionuţ Dongo, ne-a povestit cum a fost la începutul relaţiei lor.


    Oase și CRBL au fost uniți de dans și de pasiunea pentru kendamaFoto: Antena 1
Oase și CRBL au fost uniți de dans și de pasiunea pentru kendamaFoto: Antena 1

“Nu prea am dansat pe aceeaşi scenă, pentru că el nu mă lua cu el, nu prea mă băga în seamă”, spune Oase, Iar CRBL a completat: “În 2004 am deschis şcoala de dans în Bucureşti şi am avut două trupe, una de street dance, şi una de breakdance. Aveam multe evenimente cu street dance-ul. El era roata de rezervă! Şi am făcut împreună multe, mi-a regizat multe videoclipuri, noi am făcut treabă şi pe partea de video. Am făcut multe împreună, de la a pleca în Vamă cu câţiva lei în buzunar, până la a dormi pe plajă. Avem multe poveşti, multe petreceri, multe băute. Cea mai mare nebunie a fost să ne acceptăm unul pe celălalt”, ne-au mai povestit cei doi. Cât despre experienţa “Asia Express”, unde au ieșit câştigători, ne-au spus ferm convinși: “Nu aveam nici o şansă să ne întoarcem certaţi din India. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. CRBL a slăbit 10 kg, eu, 6-7 kilograme”, ne-au mai spus cei doi.

Oase și CRBL sunt marii câștigători ai emisiunii "Asia Express", sezonul 2
Oase și CRBL sunt marii câștigători ai emisiunii "Asia Express", sezonul 2

Ce urmează pentru CRBL!

CRBL ne-a spus că ar vrea să lanseze câteva piese noi. “În 2019 sunt mai pregătit decât în 2018 cu muzica. M-am dedicat kendamei mai mult. Cât despre trupa Simplu, e acolo, undeva, şi eu, şi Smiley suntem prezenţi, trupa există, dar nu mai poate fi vorba de Simplu ca şi proiect. Pentru că am crescut cu toţii, e foarte greu să facem o reuniune, din cauza programelor foarte aglomerate, dar ideea a rămas activă. Şi suntem prieteni în continuare”, ne-a mai povestit CRBL. Solistul ne-a mai spus că are o fetiţă, Alessia, care are 8 ani, şi care, cât timp el a fost plecat în Asia, a ținut un calendar în care a bifat fiecare zi petrecută fără tatăl ei.

CRBL și Oase au fost sarea și piperul emisiunii "Asia Express"
CRBL și Oase au fost sarea și piperul emisiunii "Asia Express"

Care au fost echipele din reality-show-ul Asia Express

Filmările pentru “Asia Express – Drumul Elefantului” au avut loc timp de două luni, la finalul anului trecut, în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete au luat startul în această cursă, în încercarea de a câștiga premiul de 30.000 de euro și mai ales de a-și depăși limitele fizice și psihice. Bianca Drăgușanu și sora ei, Jojo și Paul Ipate, Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, Anca Sigartău și fiul ei, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ruby și iubitul ei, Robert Adrian, Cocuța și Bogdan Boantă, Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu, CRBL și Oase au fost vedetele care au fost nevoite să se descurce cu un euro pe zi, să își găsească singure mâncare, cazare și transport pentru a ajunge la destinația finală.

Citește și:

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

CRBL și Oase au câștigat finala Asia Express și marele premiu de 30.000 de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net