Tragedie! Simona Pătruleasa a pierdut sarcina


    Simona Pătruleasa şi Sabin IvanofFoto: Click!
Simona Pătruleasa şi Sabin IvanofFoto: Click!

Simona Patruleasa, mămica unei fetiţe de trei ani, şi-a dorit enorm să devină pentru a doua oară mămică. Prezentatoarea a anunţat recent că este însărcinată, însă ultima vizită la medicul ginecolog a căzut ca un trăsnet asupra brunetei. Medicul a anunţat-o că sarcina s-a oprit din evoluţie.

Zilele trecute, Simona Pătruleasa a început să se simtă rău şi a ajuns la spital. Bruneta, care şi la prima sarcină a făcut fertilizare in vitro, a stat cu sufletul la gură în tot acest timp de la procedura medicală. În urmă cu patru zile s-a dus din nou la doctor. Medicul care au examinat-o i-a confirmat din păcate temerile. Ginecologul a anunţat-o după ecografie că a pierdut sarcina, aceasta oprindu-se din evoluţie. "Simona a fost devastată când medicul i-a spus că inima fătului nu mai bate. A crezut că pică cerul pe ea", ne-a mărturisit o sursă din anturajul vedetei tv.

Simona şi-a găsit alinarea în braţele soţului său sabin Ivanof şi a fetiţei sale Ingrid.  Vedeta Kanal d nu şi-a pierdut, însă, speranţa că în viitor ar putea să-i îndeplinească dorinţa micuţei sale de a avea un frăţior sau o surioară.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg