Tragedie! Simona Pătruleasa a pierdut sarcina

Ultima actualizare:

    Simona Pătruleasa şi Sabin IvanofFoto: Click!
Simona Pătruleasa şi Sabin IvanofFoto: Click!

Simona Patruleasa, mămica unei fetiţe de trei ani, şi-a dorit enorm să devină pentru a doua oară mămică. Prezentatoarea a anunţat recent că este însărcinată, însă ultima vizită la medicul ginecolog a căzut ca un trăsnet asupra brunetei. Medicul a anunţat-o că sarcina s-a oprit din evoluţie.

Zilele trecute, Simona Pătruleasa a început să se simtă rău şi a ajuns la spital. Bruneta, care şi la prima sarcină a făcut fertilizare in vitro, a stat cu sufletul la gură în tot acest timp de la procedura medicală. În urmă cu patru zile s-a dus din nou la doctor. Medicul care au examinat-o i-a confirmat din păcate temerile. Ginecologul a anunţat-o după ecografie că a pierdut sarcina, aceasta oprindu-se din evoluţie. "Simona a fost devastată când medicul i-a spus că inima fătului nu mai bate. A crezut că pică cerul pe ea", ne-a mărturisit o sursă din anturajul vedetei tv.

Simona şi-a găsit alinarea în braţele soţului său sabin Ivanof şi a fetiţei sale Ingrid.  Vedeta Kanal d nu şi-a pierdut, însă, speranţa că în viitor ar putea să-i îndeplinească dorinţa micuţei sale de a avea un frăţior sau o surioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net