Trei zile de petrecere pentru Andi Moisescu şi Olivia Steer

Ultima actualizare:

    Andi Moisescu şi Olivia Steer aniversează 13 ani de căsnicieFoto: arhivă personală
Andi Moisescu şi Olivia Steer aniversează 13 ani de căsnicieFoto: arhivă personală

Petrecerile se ţin lanţ în familia Oliviei Steer. Soţia lui Andi Moisescu (44 de ani) va sărbători aniversările celor doi băieţi ai cuplului la diferenţă de câteva zile. Vedeta a anunţat că va începe săptămâna în forţă cu ziua de naştere a fiului cel mare, David, care a împlinit 11 ani şi va continua cu cea a lui Luca.

Oliva Steer (41 de ani), autoarea cărţii "Dulciuri de povete", carte ce cuprinde reţelele încercate de vedetă fără zahăr şi aproape fără foc, pregăteşte un triplu eveniment în familie, bineînţeles cu produse raw-vegane, gătite chiar de ea. Fosta prezentatoare de la Pro Tv este de mai mul'i ani adepta unei alimentaţii cât mai sănătoase, din care a eliminat produsele din carne şi l-a convins şi pe soţul ei să trăiască cu verdeţuri.  

"Şi vom petrece trei zile şi trei nopţi, ca-n povesti: David face 11 ani (azi), Luca 9 (poimâine), iar Andi şi eu - 13 ani de căsătorie. La mulţi ani, nouă! Şi vouă!", a notat Olivia pe contul ei de socializarela descrierea unei fotografii mai vechi de familie. 


    Olivia Steer şi Andi Moisescu au împreună doi copiiFoto: arhivă personală
Olivia Steer şi Andi Moisescu au împreună doi copiiFoto: arhivă personală

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut abia în 2002, atunci când amândoi au fost solicitaţi să participe la filmarea cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a ProTv. Atunci, cei doi au înregistrat imnul Pro TV pentru 1 decembrie 2002.

Soarta a făcut ca cei doi să se reîntâlnească peste câteva zile la petrecerea dată de un prieten comun. Erau singuri, porniți pe un nou drum, după relații lungi și complicate, aşa că  au devenit repede un cuplu. 

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png