Făcea furori cu trupa No comment! Cât de mult s-a schimbat solistul Răzvan Trandafir

Ultima actualizare:

Cum arată și ce mai face Răzvan Trandafir, fratele lui Carmen Trandafir, care a cântat cu Xenti Runceanu? Ei bine, Click! a aflat că este profesor din 2009 la 2 școli din București. De altfel, fostul solist din trupa No Comment este dirigente și s-a schimbat radical.

Trupa No Comment făcea furori pe vremuri. Sursa foto: Arhivă personală
Trupa No Comment făcea furori pe vremuri. Sursa foto: Arhivă personală

Răzvan Trandafir (44 ani)", fratele cântăreței Carmen Trandafir, care a cântat cu Xenti Runceanu în trupa "No comment", a renunțat la scenă și activează de ani buni ca profesor. 

Băieții, cu un look la modă la acea vreme, s-au bucurat de mare succes în rândul fetelor, pe care le-au cucerit cu hiturile lor. Azi nu se mai știe mare lucru de ei. Răzvan Trandafir este profesor din 2009. Fratele cântăreaței Carmen Trandafir preda la catedră la două școli din București, și la una dintre ele este și diriginte. Fostul cântăreț nu a renunțat complet la muzică, astfel că predă muzică, meserie care îi place foarte mult.

„Am copiii pe care îi pregătesc la pian sau  canto, am mai predat clarinet și saxofon. În ultimii ani m-am axat mai mult pe partea asta de pedagogie, la catedră. În pandemie am predat ore online. Din 2009 predau muzică la International Computer High School of Bucharest. Au un campus modern în zona Pallady. Colaborez și cu Școala Gimnaziala 197 din Frumul Taberei, cea mai bună din Sectorul 6. Prefa Educație Muzicală. La una din clase sunt și diriginte. Eu am făcut Pedagogie muzicală, cu showbiz-ul a fost întâmplător la mine.", a declarat pentru Click! Răzvan Trandafir. 

Așa arată acum Răzvan Trandafir. Sursa foto: Click!
Așa arată acum Răzvan Trandafir. Sursa foto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net