Tudor Chirilă a întrerupt un spectacol din cauza unei fete din public. «Nu puteam vorbi în același timp»

Ultima actualizare:
Afișul celui mai recent spectacol în care joacă Tudor Chirilă
Afișul celui mai recent spectacol în care joacă Tudor Chirilă

Tudor Chirilă nu este primul actor care ia atitudine pe scena teatrului pe care joacă, deranjat de comportamentul unui om din public, însă el a povestit cel mai recent un caz de acest fel. Tudor a povestit cu lux de amănunte, pe pagina sa de Facebook, ce l-a deranjat atât de tare încât a întrerupt spectacolul "In a Forest Dark and Deep".

Oameni care mănâncă în sala de teatru, care foșnesc sau cărora le sună telefoanele în timpul reprezentației sunt doar câteva dintre lucrurile care îi deranjează pe actori.

"Aseară la spectacol am avut din nou o domnișoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în același timp cu mine, la mai puțin de un metru distanță. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur și simplu nu puteam vorbi în același timp cu remarcile ei de popcorn. I-am explicat în șoaptă că aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim și ea ne deranjează. Avea un amestec de zâmbet tâmp și rușinat, n-aș putea să vă indic proporția între stări. Înainte de acest moment îi sunase telefonul, scurt. Asta deși la începutul spectacolului o domnișoară din echipa unteatru rugase spectatorii să-și închidă telefoanele. După ce am apostrofat-o șoptit, am reluat jocul. Emoția noastră și a publicului fusese deja puternic zdruncinată așa că revenirea la starea inițială era dificilă. Oricum, n-am fost lăsați s-o atingem căci domnișoarei, da, aceleiași, i-a sunat alarma de la telefon. De data asta a fost amendată de colega mea ( eu aș fi abandonat o cauză pierdută). O nuanță nouă a apărut în vocea pițișoarei (rezulatul împerecherii între domnișoară și pițipoancă) : țâfna. Cu țâfnă deci, i-a explicat colegei mele că e o alarmă, ce-ar vrea să facă? Momentul m-a închis definitiv (restaurant) și am considerat-o o cauză pierdută", și-a început Tudor Chirilă povestea.

Tudor Chirilă consideră că piesa pierde din aprecieri


    Afișul celui mai recent spectacol în care joacă Tudor Chirilă
Afișul celui mai recent spectacol în care joacă Tudor Chirilă

În afara apelului la aplicarea bunelor maniere, actorul a constatat că și percepția spectacolului are de suferit în astfel de cazuri.

"Spectacolul nostru a fost depunctat de un spectator pe mystage.ro pentru că am făcut o asemenea întrerupere în trecut. A primit trei stele și explicația că nu trebuie făcută educație cu forța. Eu răspund că n-am forțat pe nimeni, dar dacă teatrul este casa mea, atunci tu trebuie să te conformezi regulilor casei mele. Faptul că plătești bilet îți garantează accesul la spectacol, nu-ți dă și dreptul să faci ce vrei în casa mea. Da, de fiecare dată când aceste reguli sunt încălcate eu voi lua atitudine. Chiar dacă cu prețul unui scurticicuit al efemerei împliniri de catharsis", a încheiat Tudor.

Citește și:

Aspirina din “Las Fierbinți” și-a ieșit din minți: Ce le-a spus spectatorilor care ronțăie chipsuri la teatru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net