Tudor Chirilă, acuzat că a favorizat-o pe Meriam Jane la Vocea. Cum se apără juratul


    Tudor, pe scena Vocei alături de Meriam Jane şi Ştefan Ştiucă
Tudor, pe scena Vocei alături de Meriam Jane şi Ştefan Ştiucă

După semifinala de vineri seară de la "Vocea României", Tudor Chirilă a ajuns în finală cu Meriam Jane. Vocalul trupei Vama a fost însă acuzat că el a favorizat-o în detrimentul lui Ştefan Ştiucă. Chirilă a ţinut să precizeze că nu ar face aşa ceva şi nici nu ar participa la un show aranjat.

Meriam Jane l-a făcut pe Chirilă să plângă cu interpretarea sa a piesei "Stay With Me", cântată de Janis Joplin. După această prestaţie, Meriam a fost aleasă finalistă, în locul lui Ştefan, deşi acesta era preferat de public. Tudor a fost acuzat că a favorizat-o pe tânără, aşa că a decis să clarifice lucrurile. Într-un live pe Facebook, el a precizat că a fost dezamăgit de eliminarea lui Ştefan, dar şi de reacţia publicului. 

„Ştiu că aseară foarte multă lume a fost dezamăgită de ieşirea din concurs a lui Ştefan, chiar şi eu am fost dezamăgit. Totuşi vreau să punctez un lucru care nu-mi place şi care oarecum mă jigneşte, această eternă teorie a conspiraţiei care. Eu am datoria să explic încă o dată. Cei care mă cunosc bine, şi am pretenţia că publicul meu mă cunoaşte destul de bine, ştiu că n-aş face niciodată parte dintr-un show aranjat. În al doilea rând, ca antrenor cred că am demonstrat în cei patru ani că sunt preocupat de momente frumoase şi de momente care să ridice calitatea acestui show“, a declarat Tudor Chirilă, conform adevarul.ro.

Mai mult, el crede că alegerea lui îl face să fie chiar defavorizat în finala emisiunii, datorită faptului că Meriam e din Nigeria şi că în România există ideea că cel care câştigă Vocea trebuie să fie român. 

"Reiterând ideea că îl jigneşte ideea că ar putea favoriza vreun concurent, Chirilă a mai spus şi că este cel mai puţin avantajat în finala „Vocea României“ cu Meriam Jane alături, având în vedere că este originară din Nigeria. „Mă jigneşte cumva, uşor, pot trece peste asta, ideea că aş putea favoriza pe cineva. Mai mult, în finală cu Jane sunt cel mai puţin favorit, pentru că ştim foarte bine că există o mare parte de public care nu trece peste un naţionalism pe care eu nu-l înţeleg sau peste ideea că concurentul care câştigă «Vocea României» ar trebui să fie român, deşi regulamentul permite oricui să participe. Eu cred că vocea ar trebui să conteze şi cred că aseară a contat vocea şi momentul. Şi cred că Jane a avut momentul serii. (...) Şi pentru mine ar fi fost mult mai uşor cu Ştefan. Asta mă face să mă amuz. Cum aş fi putut să-mi sabotez singur posibilitatea de a avea o poziţie mai bună pentru trofeu împingând-o înainte pe Jane, ştiind că ea are un handicap în faţa celorlalţi concurenţi?“, a comentat Chirilă.

În premieră, în finala „Vocea României“ de vinere viitoare, 15 decembrie, vor lupta patru fete: Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu, antrenată de Smiley, şi Zsuzsana Cerveni, de la Loredana.  

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg