Tudor Chirilă, câştig de 20.000 de euro la Bursă

Ultima actualizare:

Chirilă este unul dintre foarte puţinele persoane din mediul artistic din România care investeşte în mod serios pe Bursă. Spre deosebire de afacerile altor cântăreţi sau actori, de regulă în sectorul producţiei (ca Florin Călinescu, în industria de echipamente optice) sau, mai des, în cel al serviciilor (nenumărate saloane de cosmetică, restaurante, cluburi sau chiar hoteluri), Chirilă îşi plasează banii în titluri de valoare cotate la Bursă.

În luna septembrie, relatează Ziarul Financiar, Chirilă a cumpărat aproape 14.500 de acţiuni BVB, la un preţ de 25 de lei pe titlu, pachet pe care l-a scos integral la vânzare după doar o lună şi jumătate, însă la 31 de lei pe titlu. Cu o rată a profitului de 24% în trei luni, Chirilă se poate felicita pentru o investiţie inteligentă.

Întrebat în ce va investi de acum încolo, Chirilă a afirmat că are în vedere plasamente pe bursele americane, probabil în acţiuni din sectorul IT (vedeta a mai deţinut în trecut un pachet de acţiuni Yahoo, pe care între timp l-a vândut). Investiţiile pe piaţa de capital americanăau fost de altfel şi primele plasamene de acest tip pe care le-a făcut cântăreţul, care şi-a început cariera de investitor în urmă cu cinci ani, cu suma de 5.000 de dolari americani. Potrivit vedetei, în prezent este consiliat de Cristian Sima, preşedintele casei de brokeraj WBS România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
jador jpg
Gabriel Dorobanțu. Sursa foto: arhivă Click!
image png
image png
dani otil urs jpg
Banner Gogu Neagoe
image png
foto1 elena ionescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net