Tudor Chiril─â, mesaj din mijlocul mul╚Ťimii, la mar╚Öul dedicat eroilor Revolu╚Ťiei!

image
Tudor Chiril─â a participat la Mar╚Öul t─âcerii, organizat ├«n memoria celor ce au murit ├«n timpul Revolu╚Ťiei din 1989Foto Facebook

Tudor Chiril─â este cunoscut pentru implicarea sa ├«n via╚Ťa politic─â a ╚Ť─ârii, acesta fiind ├«ntotdeauna vocal cu privire la nemul╚Ťumirile pe care le are la adresa clasei politice aflate la guvernare. Actorul a publicat ╚Öi de data aceasta pe re╚Ťelele de socializare filmule╚Ťe, ├«n timp ce participa la manifesta╚Ťia organizat─â pentru comemorarea Eroilor Revolu╚Ťiei din 1989. Cu aceast─â ocazie, din mijlocul mul╚Ťimii care m─âr╚Ö─âluia ├«n cinstea eroilor libert─â╚Ťii, Chiril─â a ╚Ťinut s─â transmit─â ╚Öi un mesaj.

Tudor Chiril─â a participat s├ómb─ât─â, 22 decembrie, la mar╚Öul t─âcerii, organizat ├«n memoria celor uci╚Öi ├«n timpul Revolu┼úiei din 1989. Aflat ├«n mijlocul celor peste 3000 de bucure╚Öteni ie╚Öi╚Ťi ├«n strad─â pentru a comemora 29 de ani de la Revolu╚Ťie ╚Öi Ziua Victoriei Revolu╚Ťiei, dar ╚Öi pentru a-╚Öi exprima nemul╚Ťumirea fa╚Ť─â de actualul Guvern, actorul a publicat pe re╚Ťelele de socializare c├óteva filmule╚Ťe de la fa╚Ťa locului, ├«n care ÔÇ×a luat pulsul str─âziiÔÇŁ ╚Öi a explicat cum se desf─â╚Öoar─â manifesta╚Ťia.

ÔÇ×Mar╚Öul de comemorare a celor 1.116 rom├óni omor├ó╚Ťi la revolu╚Ťie, care au crezut p├ón─â ├«n ultima clip─â ├«ntr-o Rom├ónie mai bun─â. Acum la 30 de ani, e clar c─â este o Rom├ónie diferit─â, dar foarte pu╚Ťini credem c─â este mai bun─â sau ├«n foarte pu╚Ťine aspecte ale vie╚Ťii noastre de zi cu zi aceast─â Rom├ónie este mai bun─â. Eu personal m─â bucur c─â nu sunt singur eu, ci cu fetele de la D─âruie╚Öte via╚Ť─â. Suntem ├«n jur de 2000 de oameni ╚Öi probabil vor veni din ce ├«n ce mai mul╚Ťi la acest mar╚ÖÔÇŁ, a spus Tudor Chiril─â Facebook, aflat ├«n mijlocul oamenilor, ├«n timpul unui live.

ÔÇ×E un mar╚Ö amestecat. Pe de-o parte este un mar╚Ö de comemorare, pe de alta de frustrare pentru c─â aceast─â guvernare a ├«ntrecut orice limit─â. P├ón─â ╚Öi un copil lipsit de educa╚Ťie financiar─â ╚Ötie c─â dac─â ├«nghe╚Ťi pre╚Ťurile, chiar ╚Öi la o companie de stat, ri╚Öti s─â duci compania aia la pierderi grave. M─âsurile pe care le-a luat acest Guvern sunt ├«mpotriva companiilor de stat. Nu ├«╚Ťi trebuie mare educa╚Ťie financiar─â pentru a ├«n╚Ťelege c─â, dac─â ai un pre╚Ť fix ╚Öi ├«╚Ťi cresc cheltuielile, s-ar putea s─â te duci ├«n capÔÇŁ, a mai ad─âugat acesta.

Tudor Chiril─â: ÔÇ×Rom├ónia noastr─â nu mai e de mult normal─âÔÇŁ

ÔÇ×Unii sunt ├«n strad─â, unii nu, fiecare ├«n func╚Ťie de cum crede c─â trebuie s─â ├«╚Öi petreac─â acest final de an ╚Öi aceste s─ârb─âtori. Eu cred c─â pentru a avea s─ârb─âtori fericite trebuie s─â existe un context colectiv, un context mai larg pentru a putea fi fericit de s─ârb─âtori. E greu s─â fii fericit de s─ârb─âtori, dac─â te g├ónde╚Öti la lucrurile din jurul t─âu. Dac─â te ├«nchizi ├«n cas─â ╚Öi deschizi ╚Öpri╚Ťul ╚Öi m─ân├ónci ceva bun, e mai u╚Öor s─â treci peste chestia asta.

Dar aici avem dou─â distinc╚Ťii. Oper─âm cu fericirea individual─â versus fericirea colectiv─â. ╚śi fericirea individual─â nu se poate ├«ndeplini f─âr─â fericirea colectiv─â, fericirea de context. Adic─â s─â ai un context ├«n care s─â po╚Ťi fi fericit. Iar contextul, ├«n ziua de ast─âzi, este o Rom├ónie normal─â. Dar Rom├ónia noastr─â nu mai e de mult normal─â. Important e ce facem noi pentru asta. Eu deocamdat─â ce fac, sunt ├«n strad─â. Al╚Ťii fac ╚Öi ei acela╚Öi lucru. Eu nu condamn pe nimeni, fiecare vede lucrurile ├«n felul luiÔÇŁ, a spus Chiril─â.

Tudor Chiril─â este un cunoscut ÔÇ×├«mp─âtimitÔÇŁ al protestelor, acesta fiind prezent ╚Öi la manifesta╚Ťia antiguvernamental─â din 10 august. De asemenea, artistul a protestat ╚Öi luni ╚Öi mar╚Ťi seara, 16 ╚Öi 17 decembrie, ├«n Pia╚Ťa Victoriei, ├«mpotriva Ordonan╚Ťei de Urgen╚Ť─â a Guvernului privind amnistia ┼či gra┼úierea. Atunci el a povestit c─â a fost legitimat de un jandarm care mirosea a alcool.

image
Foto Facebook
Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg