Tudor Chirilă, topit în brațele iubitei, fotografiat de fiul lui. Iulia i-a fost alături în finala de la «Vocea»

image
Iulia (stânga), alături de o prietenă, în public la "Vocea României"

Rebelul solist de la “Vama” ne-a arătat, în ultimii ani, și latura lui de familist. Asta de când Tudor Chirilă a găsit femeia perfectă, care l-a și făcut tătic de două ori. Este vorba despre Iulia Mîzgan, care se pare că a adus numai lucruri bune în viaţa juratului de la “Vocea României” (PRO TV).

Puține sunt ocaziile în care Tudor Chirilă (45 de ani), discret cu viața personală, se lasă surprins în ipostaze intime, așa că aceste fotografii, care-l înfățișează extrem de îndrăgostit și de protector, sunt o raritate. Iubita lui, Iulia Mîzgan, a pus imaginile pe pagina ei de Instagram, anunțând că fotograful este chiar unul dintre cei doi băieți ai lor: “Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan". Relaxați, conectați, bucurându-se de acest decembrie călduros, așa par în fotografii Iulia și Tudor. 

image
Iulia și Tudor, în parc, fotografiați de fiul lor, Ivan

De altfel, Iulia i-a fost alături și i-a purtat noroc lui Tudor și vineri seara, în finala live de la "Vocea României", emisiunea câștigată de Dragoș Moldovan. Tânăra a realizat un "instastory" în care îl felicită, din public, pe elevul antrenat de iubitul ei, iar din imagine se observă și noul ei look, cu păr mai scurt și cu breton, schimbare care o prinde de minune. 

image
Iulia (stânga), alături de o prietenă, în public la

Cine este iubita lui Tudor Chirilă

În 2016, Tudor Chirilă a devenit pentru a doua oară tată de băiat, după ce în 2014, iubita Iulia Mîzgan l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului. Tudor şi Iulia sunt împreună din 2012 şi pare că se potrivesc perfect. Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui parteneră: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează în marketing, la un post de radio.

Citește și:

EXCLUSIV Planul secret pe care PRO TV îl are cu Tudor Chirilă după finala de la «Vocea României»

Exclusiv! Chirilă, slalom între «Vocea», concerte, familie şi proteste

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg