Uite cât vă costă ca să vă cânte vedetele la ureche, de Revelion!

Ultima actualizare:
Mirabela Dauer vă aşteaptă  la două restaurante. Preţ :320-350 de lei
Mirabela Dauer vă aşteaptă la două restaurante. Preţ :320-350 de lei

Mai multe vedete de top au bătut deja palma cu patronii de localuri, pentru recitalurile din Noaptea dintre Ani. Însă, pentru a-i asculta pe artiştii preferaţi, în faţa unei mese îmbelşugate, trebuie să umblaţi la puşculiţă, căci preţurile nu sunt deloc mici. Cel mai ieftin e la Mirabela Dauer, la un restaurant din Roman, iar cel mai scump, la show-ul Deliei din Bucureşti.

Patronii localurilor unde au fost invitaţi şi artişti cu voci de aur au scos deja la vânzare, pe Internet, bilete la show-urile din Noaptea dintre Ani.

Axinte distrează  turiştii.  Preţ: 350 de lei
Axinte distrează turiştii. Preţ: 350 de lei

Dacă vreţi s-o ascultaţi pe Andra (32 de ani), care va cânta la Hotelul ”Rina Sinaia”, din Sinaia, trebuie să scoateţi din buzunar 5.700 de lei. În această sumă sunt incluse: cazarea pentru două persoane, în perioada 30 decembrie-3 ianuarie, micul dejun, cina festivă din 31 decembrie, cina bufet din zilele de 30 decembrie şi 1 ianuarie, plus un răsfăţ la piscina hotelului. Alături de Andra vor mai urca pe scenă, pentru a distra petrecăreţii,  Nico şi Adrian Enache. Dar şi Delia se pregăteşte de spectacolul pe care îl va susţine, pe 31 decembrie, la Berăria H din Bucureşti. Preţul biletelor variază între 450-750 de lei/persoană. Copiii, până în vârsta de 12 ani, beneficiază de  o reducere de 200 de lei.

Petrecerile ţin şi câte opt ore

Organizatorii vă aşteaptă cu piftie cu curcan, slănină fiartă cu usturoi, murături, crap pe plită şi purceluş de lapte şi ciorbă de burtă, dar şi cu alte feluri de mâncare delicioase. Va mai susţine un recital şi Trupa Provincialii. Programul începe la orele 20.30.

Andra, show la un hotel  din Sinaia. Preţ cazare  4 nopţi şi masa de  Revelion: 5.700  de lei
Andra, show la un hotel din Sinaia. Preţ cazare 4 nopţi şi masa de Revelion: 5.700 de lei

Cât o priveşte pe Anca Turcaşiu (48 de ani), aceasta va cânta la ”Andy Park Ballroom”, din Capitală, alături de Rebel Cabaret. Preţul unui bilet pentru un loc la masă cu un meniu tentant este de 330 de lei. Iar solista Corina Chiriac (68 de ani) vă aşteaptă la restaurantul Hotelului ”Belvedere”, din Braşov, cu un recital romantic, în care va include toate piesele ei de neuitat, printre care ”Strada Speranţei”, ”Ne cunoaştem din vedere” sau ”Care dintre noi?”. Preţ bilet: 650 de lei/ persoană, în care este inclusă şi masa de Revelion. 

Mirabela va cânta la Roman, Axinte face show pe Litoral 

Anca  Ţurcaşiu, gazda unui  spectacol la  un restaurant  din Bucureşti.  Preţ:  330 de lei
Anca Ţurcaşiu, gazda unui spectacol la un restaurant din Bucureşti. Preţ: 330 de lei

Vă era dor de duetul Mirabela Dauer (71 de ani)- Raoul (39 de ani)? Cei doi artişti vor susţine recitaluri, pe 31 decembrie, în oraşul Roman, la restaurantele „Bradul” şi „Brăduţul”, conform afişelor de pe Facebook. De Revelion, alături de ei îi mai puteţi vedea pe Jean Paler, care va fi responsabil cu momentele umoristice şi pe cântăreaţa Adriana Ochişan. Preţuri bilete: Restaurant Bradul (320 lei/persoană), iar la Restaurant Brăduţul (350 lei/ persoană).

Julia  Jianu susţine un  recital la  Mamaia.  Preţ bilet:  330 de lei
Julia Jianu susţine un recital la Mamaia. Preţ bilet: 330 de lei

Axinte de la Vacanţa Mare sau Florin Petrescu  (45 de ani) vă aşteaptă pe Litoral, la Restaurantul Dorna din Mamaia (jud.Constanţa), alături de Julia Jianu: ”De Revelion, toată lumea se duce la munte, eu mă duc la mare!”, a scris el, pe contul de Facebook. Preţ Bilet: 350 de lei. 


    Julia  Jianu susţine un  recital la  Mamaia.  Preţ bilet:  330 de lei
Julia Jianu susţine un recital la Mamaia. Preţ bilet: 330 de lei
image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net